Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fondul Proprietatea a vandut 1.11% din actiunile OMV Petrom, pentru 56.8 milioane euro.

România Liberă România Liberă,
Fondul Proprietatea a vandut 1.11% din actiunile OMV Petrom, pentru 56.8 milioane euro.

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro). Numarul final al actiunilor ordinare oferite este de 632. 000 actiunile plasate), iar pretul pe actiune este de 0,39 lei, se arata intr-un comunicat transmis, vineri, de Fondul Proprietatea Bursei de Valori Bucuretti BVB). Fondul Proprietatea a anuntat miercuri ca vrea sa vanda . continuă pe România Liberă

Fondul Proprietatea a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom, pentru 56,8 milioane de euro

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), sub participatia de 1,77% pe care intentiona sa o cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane de lei 56,8 milioane de euro).

FP a vandut 1,77% din actiunile OMV Petrom

Fondul Proprietatea FP) informeaza ca a vandut 1,77% din actiunile OMV Petrom, care reprezinta aproximativ 8,78% din participatia Fondului in cadrul companiei, se arata intr-un comunicat de presa emis Bursei de Valori Bucuresti.

FP a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom

Fondul Proprietatea FP) informeaza ca a vandut 1,77% din actiunile OMV Petrom, care reprezinta aproximativ 8,78% din participatia Fondului in cadrul companiei, se arata intr-un comunicat de presa emis Bursei de Valori Bucuresti.

FP va vinde o parte din actiunile OMV Petrom

Fondul Proprietatea FP) anunta ca va vinde o parte din actiunile ordinare pe care le detine in cadrul OMV Petrom pe Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat de presa.

Fondul Proprietatea a vandut actiuni OMV Petrom in valoare de aproape 57 de milioane euro

Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom Sucursala Bucuresti doreste sa informeze actionarii si investitorii cu privire la faptul ca, in urma finalizarii procesului de plasament desfasurat impreuna cu J. Morgan Securities plc. , WOOD Company Financial Services a. s. si Raiffeisen Capital Investment S. , care actioneaza in calitate de joint lead manager privind plasamentul pe Bursa de Valori Bucuresti de actiuni detinute de Fond in cadrul OMV PETROM S. , numarul final al actiunilor ordinare oferite este de 632. 000, iar pretul pe actiune este de 0,39 RON / actiune, a transmis FP vineri dimineata Bursei de Valori Bucuresti. Tranzactia a adus astfel FP suma de 246,6 milioane lei.

Fondul Proprietatea vrea sa vanda actiuni Petrom de peste 100 mil. euro

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda un pachet de 1,77% din actiunile OMV Petrom SNP), cea mai mare companie din Romania, pachet estimat la 445 milioane lei 102 milioane euro) la ultima cotatie bursiera, si nu exclude sa creasca volumul de titluri.

Pierderi de 3,7 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de 5,6 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de 3,7 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )