Libnet.ro
UNICEF

22:45

Grupul CEZ ramane pe piata din Romania: Pentru moment ne consolidam operatiunile. Nu avem in plan achizitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grupul CEZ ramane pe piata din Romania: Pentru moment ne consolidam operatiunile. Nu avem in plan achizitii

Grupul CEZ nu are de gand sa iasa de pe piata din Romania, insa nu va participa la proiectele energetice mari derulate de Guvern. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Parlamentului maghiar s-a intalnit cu liderii extremisti din Romania pentru discutii pe tema autonomiei

Presedintele Parlamentului maghiar, Laszlo Kover, a avut intrevederi cu lideriii a doua partide ale etnicilor maghiari din Romania pentru a discuta pe tema autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc. Seful.

Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, despre declaratiile lui Victor Ponta: A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis

Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, a criticat intr-o declaratie pentru site-ul stiripesurse. ro afirmatiile facute de premierul Ponta, care comparase regimul Basescu cu regimul nazist din Germania: Am fost foarte profund impresionat in rau si amarat in acelasi sens. A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis.

Stagii de pregatire la Bruxelles pentru jurnalistii din Romania si Republica Moldova. Termen: 10 octombrie 2014

Jurnalistii din Romania si Republica Moldova sunt asteptati sa se inscrie pana pe 10 octombrie la Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti 2014-2015, prin care pot castiga stagii de pregatire in Romania si la Bruxelles in domeniul afacerilor europene, au informat, luni, organizatorii, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Maine se deschide cel mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM

Esti asteptat, incepand de maine, in lumea fabuloasa a celui mai mare targ de mobila, echipamente si accesorii din Romania! La ora 10:00, BIFE-SIM 2014 isi deschide portile si te invita sa iei parte la o experienta.

Cele mai importante competitii de squash din Romania, in septembrie, la Bucuresti

Cele mai importante doua competitii de squash din Romania vor avea loc la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa, in perioada in perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucatori profesionisti de squash vor concura.

Vodafone: 19% dintre utilizatorii din Romania folosesc smartphone-uri cu 4G. Consumul de date, crestere de peste 100 de ori

Circa 19% dintre utilizatorii de smartphone-uri din Romania folosesc terminale cu viteze de Internet 4G/LTE, echivalentul a peste 300. 000 de utilizatori din totalul pietei care anul trecut a depasit pragul de 1,5 milioane de posesori de telefoane, in.

Fiul omului de afaceri Viorel Micula a picat Bac-ul si in sesiunea de toamna: el a fost eliminat din examen pentru ca a incercat sa copieze. Presa britanica: A aflat pe propria piele ca banii nu pot cumpara totul

Victoras Micula, fiul omului de afaceri oradean Viorel Micula, a fost eliminat din examen in sesiunea de toamna a Bacalaureatului, dupa ce a fost prins copiind la proba scrisa de Limba si literatura romana, relateaza VoceaTransilvaniei. ro. Adolescentul, cunoscut pentru stilul sau de viata extravagant, nu reusise sa promoveze Bacalaureatul nici in prima sesiune, el picand examenul tot la proba de Romana. Despre performanta fiului milionarului roman a scris si tabloidul britanic Daily Mirror, afirmand ca acesta a aflat pe propria piele ca banii nu pot cumpara totul.

SUA extind zona raidurilor aeriene din Irak pentru a proteja barajul Haditha

La cererea Guvernului irakian, fortele militare americane au atacat teroristii din cadrul SI in apropiere de Haditha.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )