Libnet.ro
UNICEF

00:07

Grupul Radacini lanseaza un concept unic pe piata auto din Romania - Echipa Mobila

Auto Ro Auto Ro,
Grupul Radacini lanseaza un concept unic pe piata auto din Romania - Echipa Mobila

Achizitionarea unei masini sau a unei flote este un proces complicat, care necesita multa informare, mult timp si un consum de energie greu de estimat initial. Firesc, orice client poate sa urmeze singur acest parcurs. Dar, mai simplu si mai eficient este sa primeasca sprijinul unui consultant profesionist. Echipa mobila iti prezinta toata gama de oferte auto si servicii ale grupului Radacini. Profita si suna acum la numarul 0737 600 600. continuă pe Auto Ro

Romania, lider in UE la avansul vanzarilor auto din luna mai

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Romania a crescut cu 46,1%, la 6. 001 masini, cel mai puternic avans din UE, in timp ce Dacia se situeaza printre primele marci de pe poata auto europeana dupa cresterea vanzarilor.

Compania aeriana Emirates va incepe sa opereze pe piata romaneasca din acest an

Compania Emirates Airline, cu sediul in Dubai, a prospectat in ultimele luni piata romaneasca, iar pana la sfarsitul acestui an va incepe sa opereze zboruri intre Bucuresti si Dubai, au declarat surse din turism, citate de Mediafax.

Surse: Emirates Airline va incepe sa opereze pe piata romaneasca din acest an

Compania Emirates Airline, cu sediul in Dubai, va incepe sa opereze zboruri intre Bucuresti si Dubai, pana la sfarsitul acestui an, au declarat surse din turism pentru Mediafax. Reprezentantii Emirates s-au.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )