Libnet.ro
UNICEF

00:07

Grupuri de refugiati din Budapesta pleaca pe jos spre Austria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupuri de refugiati din Budapesta pleaca pe jos spre Austria

ACTUALIZARE 17:41 Refugiatii gasiti morti in camionul din Austria decedasera in Ungaria Cei 71 de refugiati, care au fost gasiti morti saptamana trecuta intr-un camion frigorific abandonat pe o autostrada din Austria, murisera asfixiati in timp ce inca se aflau pe teritoriul Ungariei, relateaza EFE. *ACTUALIZARE 17:17 Politia a capturat toti imigrantii ce evadasera din centrul de primire de la Roszke . continuă pe Ziarul Bursa

Grupuri de refugiati din Budapesta au plecat pe jos spre Austria

ACTUALIZARE 19:50 Un imigrant pakistanez a murit in gara Bicske din Budapesta Un barbat pakistanez a murit astazi in Ungaria dupa a cazut pe sinele de cale ferate in momentul in care un grup de circa 350 de imigranti au fugit din gara Bicske din Budapesta, unde 800 de imigranti erau tinuti blocati de autoritati, a anuntat politia, transmite Reuters. *ACTUALIZARE 17:41 Refugiatii gasiti morti in camionul din Austria decedasera in Ungaria *ACTUALIZARE 17:17 Politia a capturat toti imigrantii ce evadasera din centrul de primire de la Roszke.

Mii de imigranti din Budapesta au pornit in mars spre Austria: Pana la granita au de strabatut peste 200 de kilometri

Mii de imigrati de pe teritoriul Ungariei, care nu pot ajunge cu trenul in tarile din vestul Europei, au ponit vineri de la Budapesta, pe jos, inspre Austria, informeaza Reuters. Pana la frontiera ei au de.

LIVE TEXT Criza refugiatilor: Proteste ale refugiatilor in fata Garii de Est din Budapesta, inchisa marti dimineata si apoi redeschisa doar pentru localnici si turisti / 3.650 de refugiati au ajuns luni cu trenul de la Budapesta la Viena, numar record pe

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in aceasta gara sa nu mai intre si de aici sa nu mai plece nici un tren, informeaza AFP. Gara internationala de Est din Budapesta a fost asaltata de mii de refugiati in ultimele zile, iar marti dimineata, sute de refugiati s-au imbulzit sa se urce in trenuri spre Austria, numarul lor fiind prea mare pentru a incapea in garnituri. Trenuri incarcate cu sute de refugiati au plecat luni din gara din Budapesta cu destinatiile Austria si Germania. Dupa ce au fost oprite cateva ore pentru verificari la granita cu Austria, trenurile au ajuns in cele din urma la destinatie. Ora 14:50 Peste 350 de mii de refugiati au traversat anul acesta Marea Mediterana in drum spre Europa, iar 2. 643 si-au pierdut viata pe mare, incercand sa ajunga in Europa, a anuntat marti Organizatia Internationala pentru Migratie, potrivit AFP. Ora 14:12 Haos la principala gara din Budapesta, redeschisa in jurul pranzului doar pentru localnici si turisti. Refugiatii continua sa protesteze in fata cladirii. Ora 12:43 Uniunea Europeana a decis sa acorde Frantei 5 milioane de euro pentru construirea unei noi tabere pentru refugiati la Calais. Anuntul a fost facut de vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a vizitat luni portul francez, insotit de cativa oficiali europeni.

Criza refugiatilor: Proteste ale refugiatilor in fata Garii de Est din Budapesta, inchisa marti dimineata si apoi redeschisa doar pentru localnici si turisti / 3.650 de refugiati au ajuns luni cu trenul de la Budapesta la Viena, numar record pentru o zi

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in aceasta gara sa nu mai intre si de aici sa nu mai plece nici un tren, informeaza AFP. Gara internationala de Est din Budapesta a fost asaltata de mii de refugiati in ultimele zile, iar marti dimineata, sute de refugiati s-au imbulzit sa se urce in trenuri spre Austria, numarul lor fiind prea mare pentru a incapea in garnituri. Ora 18:05 Peste 11 mii de islandezi s-au oferit sa gazduiasca refugiati sirieni in locuintele lor, dupa ce Guvernul din Islanda a anuntat ca poate primi doar 50 de refugiati in acest an. Ora 15:20 Politia federala a anuntat ca 2. 200 de solicitanti de azil au ajuns in Bavaria Ora 14:50 Peste 350 de mii de refugiati au traversat anul acesta Marea Mediterana in drum spre Europa, iar 2. 643 si-au pierdut viata pe mare, incercand sa ajunga in Europa, a anuntat marti Organizatia Internationala pentru Migratie, potrivit AFP. Ora 14:12 Haos la principala gara din Budapesta, redeschisa in jurul pranzului doar pentru localnici si turisti. Refugiatii continua sa protesteze in fata cladirii.

LIVE VIDEO TEXT Criza refugiatilor: Gara internationala din Budapesta a fost inchisa, trenurile nu mai opresc aici pe termen nedeterminat. / 3.650 de refugiati au ajuns luni cu trenul de la Budapesta la Viena, numar record pentru o zi

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in aceasta gara sa nu mai intre si de aici sa nu mai plece nici un tren, informeaza AFP. Gara internationala de Est din Budapesta a fost asaltata de mii de refugiati in ultimele zile. Trenuri incarcate cu sute de refugiati au plecat luni din gara din Budapesta cu destinatiile Austria si Germania. Dupa ce au fost oprite cateva ore pentru verificari la granita cu Austria, trenurile au ajuns in cele din urma la destinatie. Ora 11:30 Mii de refugiati protesteaza in fara garii din Budapesta, cerand ca circulatia trenurilor sa se reia. Ora 10:55 3. 650 de refugiati au ajuns luni, cu trenul, de la Budapesta la Viena, numar record pentru o zi, a anuntat marti Politia austriaca, citata de AFP.

S-au saturat sa astepte! Imigrantii din gara Keleti au pornit pe jos catre Austria si Germania. Doar moartea ne va opri! FOTO si VIDEO

Mii de imigranti au plecat vineri dupa-amiaza, pe jos, catre vest, de la Gara Keleti din Budapesta, cu intentia, afirma ei, de a ajunge in Germania, relateaza MTI. Imigrantii inaintau de-a.

Traficul a fost reluat in gara Keleti din Budapesta, dar imigrantii nu au voie sa intre

20 - Traficul a fost reluat marti in gara Keleti din Budapesta, dar imigrantii nu au voie sa intre, intr-o incercare a autoritatilor ungare de a-i impiedica sa plece spre Austria si Germania,.

Gara internationala din Budapesta a fost inchisa din cauza fluxului mare de refugiati

Gara internationala de Est din Budapesta a fost inchisa pe termen nedeterminat si va fi evacuata, urmand ca in statie sa nu mai intre si sa nu mai plece niciun tren, potrivit AFP.

Haos in principala gara din Budapesta. Imigrantii au scandat Germania! Germania! Germania!

Principala gara din Budapesta a fost inchisa timp de mai multe ore din cauza sutelor de imigranti care vor sa ajunga in Germania si Austria. Sute de oameni s-au imbrancit cu fortele de ordine in incercarea.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )