Libnet.ro
UNICEF

13:15

Guvernul a actualizat lista tarilor in care putem calatori fara carantina si izolare

România Liberă România Liberă,
Guvernul a actualizat lista tarilor in care putem calatori fara carantina si izolare

Guvernul Romaniei a actualizat lista tarilor pentru care nu se aplica recomandarea de instituire a m. continuă pe România Liberă

Lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu a fost actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, astazi, lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu, fiind introduse 22 de noi state.

Lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu a fost actualizata. Care sunt cele 22 de noi state introduse

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, luni, lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu, fiind introduse 22 de noi state. Cu toate aceste state poate fi reluat traficul aerian, incepand de marti.

Saptamana debuteaza cu o sedinta CNSU. Oficialii actualizeaza lista tarilor din zona verde si cea galbena, dar ar putea stabili si alte masuri in lupta cu pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se reuneste intr-o sedinta, luni, in care oficialii romani vor actualiza lista tarilor din asa-zisele zone verde si galbena. Tot atunci, autoritatile ar.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se renunta la izolare si carantina la sosirea in Romania: Anuntul Comitetulul National pentru Situatii de Urgenta

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, luni, o noua lista a tarilor exceptat de la masura izolarii sau carantinei, in contextul pandemiei de coronavirus. Este vorba despre 32 de state membre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )