Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul aloca 170 de milioane de lei pentru judetele afectate de calamitati naturale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aloca 170 de milioane de lei pentru judetele afectate de calamitati naturale

Guvernul a decis in sedinta de ieri alocarea, din Fondul de rezerva aflat la dispozitia sa, a sumei de 169. 000 de lei pentru 22 de judete afectate de calamitati naturale produse de inundatii, informeaza Executivul, intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi de peste 1,2 milioane lei pentru munca la negru, 164 de muncitori depistati saptamana trecuta

Inspectorii de munca au aplicat, in perioada 8 - 12 septembrie, amenzi de peste 2,2 milioane de lei pentru incalcarea legislatiei muncii, din care 1,2 milioane de lei pentru munca la negru, fiind depistate 164 de persoane care munceau fara contracte, informeaza, marti, Inspectia Muncii IM).

FOTOGALERIE Hanul Gabroveni din centrul istoric al Capitalei a fost redeschis. Vezi cum arata dupa ce a fost consolidat si restaurat - o investitie de 37 milioane lei

Primaria Capitalei a redeschis joi Hanul Gabroveni din Centrul Istoric al Bucurestiului. Cladirea, monument istoric de importanta nationala, a fost consolidata, restaurata si extinsa si va adaposti un centru cultural. Dupa 1990, imobilul construit in sec. XIX, a fost lasat in paragina, iar in ianuarie 2012, cand au inceput lucrarile de restaurare se afla in prag de colaps. Primaria Capitalei, in a carei proprietate se afla hanul, a investit 37 milioane lei pentru reabilitarea cladirii. Proiectul de extindere si restaurare a fost ales in urma unui concurs de arhitectura.

Primaria a alocat peste 10 milioane de lei pentru scoli si gradinite

Peste 10 milioane de lei pentru scolile si gradinitele din municipiul Arad, aceasta este valoarea totala a lucrarilor si a investitiilor Primariei Municipiului in anul 2014.

Primaria Ploiesti se imprumuta cu 79 de milioane de lei pentru cofinantari de proiecte

Oficialii din Primaria Ploiesti au semnat un contract de credit in valoare de 79 de milioane de lei, adica aproape 18 milioane de euro, pentru cofinantarea unor lucrari finantate din fonduri europene.

Nuclearelectrica estimeaza un profit net de aproape 99 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica simbol: SNN) estimeaza, pentru acest an, un profit net de 98,998 milioane lei, cu 254,8% mai mare decat cel prognozat in Bugetul de Venituri si Cheltuieli BVC) aprobat la sfarsitul lunii iulie, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit de un miliard de lei pentru FP

Fondul Proprietatea simbol FP) a marcat, in perioada ianuarie-august, un castig de 1,010 miliarde de lei, in scadere cu 6 milioane de lei 0,6%) fata de rezultatul de la sfarsitul lunii iulie, fiind insa cu 90% mai mare decat profitul din primele opt luni ale anului trecut 530,48 milioane lei), potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Hidroelectrica a inregistrat un profit brut de 719 milioane lei in primele opt luni, in crestere cu 12%

Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, a inregistrat in primele opt luni ale acestui an un profit brut de 719 milioane lei, in crestere cu 12% fata de perioada similara din 2013, ca urmare a avansului cu 14,5% a vanzarii de electricitate si a reducerii cheltuielilor operationale.

Hidroelectrica a incheiat primele opt luni cu profit de 719 milioane lei

Hidroelectrica a inregistrat un profit brut in valoare de 719 milioane lei la sfarsitul lunii august, in crestere cu 12% fata de profitul brut cumulat aferent primelor 8 luni ale anului 2013, arata un comunicat remis astazi redactiei.

MFP a imprumutat 244 milioane lei, mai putin decat intentiona

Actualizare 15:47 Ministerul Finantelor Publice a vandut astazi obligatiuni de 244 milioane lei 60% din suma vizata), dupa ce investitorii au suprasubscris oferta, dar au cerut un randament mai mare decat in august, cand MFP a deschis ultima oara emisiunea cu scadenta in iunie 2021.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 3,57 milioane euro pentru muncitorii disponibilizati de Mechel

Parlamentul European PE) a aprobat astazi acordarea unui ajutor de 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel din Campia Turzii, arata un comunicat al institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )