Libnet.ro
UNICEF

08:15

MFP a imprumutat 244 milioane lei, mai putin decat intentiona

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat 244 milioane lei, mai putin decat intentiona

Actualizare 15:47 Ministerul Finantelor Publice a vandut astazi obligatiuni de 244 milioane lei 60% din suma vizata), dupa ce investitorii au suprasubscris oferta, dar au cerut un randament mai mare decat in august, cand MFP a deschis ultima oara emisiunea cu scadenta in iunie 2021. continuă pe Ziarul Bursa

KMG International a imprumutat 200 milioane de dolari de la mai multe banci

Compania KMG International, fosta The Rompetrol Group, a semnat la sfarsitul lunii august o facilitate de credit de 200 milioane de dolari, de la mai multe banci, pentru refinantarea unor credite si sustinerea activitatii operationale.

Certinvest si-a majorat capitalul social cu 5,62 milioane lei

Societatea de administrare a investitiilor Certinvest si-a majorat capitalul social cu 5,62 milioane lei, de la 7,4 milioane lei, la 13,02 milioane lei, informeaza un buletin al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Hidroelectrica a inregistrat un profit brut de 719 milioane lei in primele opt luni, in crestere cu 12%

Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, a inregistrat in primele opt luni ale acestui an un profit brut de 719 milioane lei, in crestere cu 12% fata de perioada similara din 2013, ca urmare a avansului cu 14,5% a vanzarii de electricitate si a reducerii cheltuielilor operationale.

Hidroelectrica a incheiat primele opt luni cu profit de 719 milioane lei

Hidroelectrica a inregistrat un profit brut in valoare de 719 milioane lei la sfarsitul lunii august, in crestere cu 12% fata de profitul brut cumulat aferent primelor 8 luni ale anului 2013, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Judetele Harghita, Covasna si Bistrita au primit 75 milioane lei pentru modernizarea scolilor si a infrastructurii

Judetele Harghita, Covasna si Bistrita-Nasaud au primit fonduri de 75 de milioane lei pentru modernizarea scolilor si a infrastructurii. Pentru Harghita si Covasna, Victor Ponta a predat o noua.

Tranzactii de 55 milioane lei pe piata spot de energie

Valoarea totala a tranzactiilor cu energie electrica realizate pe piata spot PZU administrata de OPCOM a fost de 243,61 milioane lei circa 55 milioane euro) in luna august, conform unui raport al OPCOM.

Zaharul este mai periculos decat sarea pentru sanatate

Cercetatorii americani sustin ca zaharul este mult mai periculos decat sarea in ceea ce priveste riscul de boli cardiovasculare, deoarece afecteaza o zona a creierului ce determina cresterea pulsului si a tensiunii arteriale, informeaza Mediafax.

Romelectro vrea sa imprumute 54 milioane lei de la EximBank

Compania Romelectro Bucuresti, specializata in furnizarea de servicii pentru industria energetica, vrea sa contracteze de la EximBank o facilitate de finantare in valoare de 54 milioane de lei, o parte din suma urmand sa fie folosita pentru un proiect al Transelectrica.

Vocea Romaniei, difuzata mai devreme decat X Factor. Pro TV a inceput batalia pentru audienta

Cu doar o saptamana inainte de debutul celui de-al patrulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, Pro TV schimba ziua de difuzare. Astfel, prima editie a concursului nu va mai fi difuzata vineri, 19 septembrie, la concurenta direct cu prima editie a noului sezon X Factor Antena 1), ci marti, 16 septembrie, anunta postul.

Condimentul care te face sa mananci mai putin si da savoare preparatelor culinare

Te-ai plictisit sa gatesti cu aceleasi condimente si ai vrea sa incerci ceva nou, care sa adauge un plus de savoare preparatelor? Ei bine, un anumit tip de ardei iute foarte popular in bucataria specifica Orientului Mijlociu a devenit in ultimii ani tot mai popular in bucatariile europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )