Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul aloca 5 milioane de lei pentru sprijinirea IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aloca 5 milioane de lei pentru sprijinirea IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 5 milioane lei, aferenta lunii iulie, pentru derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a alocat 5 milioane de lei pentru sprijinirea IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 5 milioane lei, aferenta lunii iulie, pentru derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Suma de 5 milioane de lei reprezinta cea de-a cincea transa deblocata in 2015, din fondurile ce urmeaza sa fie repartizate de Guvern pe o perioada de sase luni, in mod esalonat, pentru programele destinate IMM-urilor.

Cinci milioane lei pentru programele de sprijinire a IMM-urilor

Programele finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii vor fi finantate cu 5 milioane de euro, suma aferenta lunii iulie fiind deblocata, miercuri, de.

Aeroportul Baia Mare aloca 64,78 milioane de lei pentru constructia unor piste

Aeroportul Baia Mare organizeaza licitatie pentru atribuirea unui contract in valoare de 64,78 milioane lei, fara TVA, pentru constructia unor piste de aterizare si decolare, potrivit unui anunt de participare postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Cheltuieli de 42 milioane de lei pentru inchiderea si conservarea minelor

Lucrarile de conservare, inchidere si ecologizare a minelor vor necesita, in acest an, fonduri estimate la 42 milioane lei, dupa ce, anul trecut, pentru aceste operatiuni autoritatile au alocat peste 57 milioane lei, iar intre 2005 si 2014 - aproape 920 de milioane de lei.

Tata Technologies primeste ajutor de stat de 1,45 milioane de lei pentru crearea de locuri de munca

Tata Technologies, companie care isi are sediul la Brasov, ar urma sa primeasca in acest an un ajutor de stat de 1,45 milioane de lei pentru crearea a 49 de noi locuri de munca, noua dintre acestea urmand sa fie alocate persoanelor care provin din zonele defavorizate. De asemenea, o alta companie brasoveana, Bilka Steel, a primit un ajutor de stat de 1,06 milioane de lei pentru crearea a 30 de noi locuri de munca, din care noua sunt alocate persoanelor din mediile defavorizate.

Enel Distributie Muntenia investeste 54 milioane lei in statia de transformare Nord din Bucuresti

Enel Distributie Muntenia incepe lucrarile de modernizare ce vor necesita o investitie estimativa de 54 milioane lei pentru statia de transformare inalta/medie tensiune) Nord ce deserveste zona de nord a capitalei, dar si anumite parti din zona centrala.

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2 milioane euro).

Vanzarile Agricola au crescut in primul semestru la 306,7 milioane lei

Afacerile grupului de firme Agricola au crescut in primul semestru cu 3,4%, la 306,76 milioane lei 69,09 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,35 milioane euro).

Afacerile grupului Agricola au crescut cu 3,4%, la peste 306 milioane lei

Daca in prima jumatate a anului 2014 Grupul de firme Agricola inregistra o crestere a cifrei de afaceri de 4% fata de perioada similara din 2013, dupa primele 6 luni ale acestui an cresterea cifrei de afaceri cumulate este de 3,4% fata de anul 2014, ajungand la 306,766 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )