Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul aloca 2 miliarde de lei pentru pregatirea proiectelor de accesare a fondurilor europene

Adevărul Adevărul,
Guvernul aloca 2 miliarde de lei pentru pregatirea proiectelor de accesare a fondurilor europene

Guvernul a aprobat luni acordarea a doua miliarde de lei pentru pregatirea proiectelor de atragere a fondurilor europene in perioada 2021 - 2027, suma care va fi decontata de Uniunea Europeana, a declarat luni ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, intr-un briefing de presa sustinut la finalul sedintei Executivului. continuă pe Adevărul

Marcel Bolos a spus ca Guvernul a alocat fonduri pentru proiecte in mai multe domenii

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat ca Guvernul a alocat fonduri pentru pregatirea de proiecte intr-o serie de domenii considerate prioritare, printre care transporturi, agricultura, mobilitate urbana, sanatate si digitalizare, scrie News. ro.

Pensiile speciale au crescut cu 74% in numai patru ani. Romania cheltuie aproape 5 miliarde lei lunar cu pensiile privilegiatilor

Pensiile speciale au crescut cu 74% in numai patru ani. Daca in iunie 2016 statul platea 2,85 miliarde lei pe aceste pensii pentru privilegiati, in iunie 2020 cheltuielile cu aceste pensii au crescut la 4,97 miliarde lei, arata un calcul realizat de deputatul USR Claudiu Nasui.

Se dau 2.500 de lei pentru romani. Cum se pot lua banii

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Modalitatile de acordare sunt reglementate printr-un ordin emis de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 500 de lei pentru romani. Conditii si cum a fost stabilita suma Guvernul a hotarat sa acorde un sprijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada .

PRIN PRELUNGIREA ARANJAMENTULUI CADRU DE FURNIZARE DE LICHIDITATE PRIN LINIE REPO BNR va putea imprumuta 4,5 miliarde lei de la BCE

Banca Centrala Europeana BCE) si Banca Nationala a Romaniei BNR) au convenit asupra prelungirii aranjamentului-cadru de furnizare de lichiditate in euro pentru BNR, prin intermediul unei linii repo, pentru a veni in intampinarea posibilei aparitii a unui necesar de lichiditate in euro, in contextul disfunctionalitatilor pietei manifestate pe fondul socului indus de Covid-19, conform unui comunicat al bancii centrale.

4,62 miliarde euro pentru Dezvoltare Durabila

Romania va avea pentru prima data un program operational dedicat dezvoltarii durabile, in cadrul exercitiul financiar multianual 2021-2027 al Uniunii Europene. Reprezentantii Departamentului pentru Dezvoltare Durabila si oficialii Ministerului Fondurilor Europene au participat ieri la consultarea publica destinata stabilirii directiilor in care vor fi finantate proiectele depuse de beneficiari. Anterior consultarii publice, reprezentantii celor doua institutii au corelat programarea utilizarii fondurilor politicii de coeziune pentru perioada 2021-2027 cu Strategia nationala pentru dezvoltarea durabila a Romaniei 2030, document care ofera principalele directii de actiune pentru implementarea Agendei 2030.

IN PRIMA ZI A CAMPANIEI ELECTORALE: Ministerul Educatiei repune in dezbatere proiectul burselor de minimum 150 de lei pentru elevi

Cuantumul minim al burselor de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevii din invatamantul preuniversitar de stat, cu frecventa, care se acorda elevilor in anul scolar 2020 - 2021 va fi de 150 de lei, prevede un proiect de hotarare de Guvern pus in dezbatere pentru a doua oara de Ministerul Educatiei, anunta g4media.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )