Libnet.ro
UNICEF

06:00

Guvernul aloca peste 60 de milioane de lei pentru dotarea Laboratorului de Radiologic de la Institutul Fundeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aloca peste 60 de milioane de lei pentru dotarea Laboratorului de Radiologic de la Institutul Fundeni

Guvernul aloca peste 60 de milioane de lei dezvoltarea si upgradarea imagisticii medicale din cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie de la Institutul Fundeni. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 2 a atribuit fara licitatie unei firme, intr-o singura zi, 50 de contracte, in valoare de circa 3 milioane lei, pentru locuri de joaca

Primaria Sectorului 2, prin Administratia Domeniului Public, a atribuit pe 27 martie, firmei Belmar Prod, 50 de contracte, in valoare totala de circa 3 milioane lei, prin cumparare directa, pentru achizitia de locuri de joaca si echipamente de joaca,.

Vlad Voiculescu afirma ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu afirma, joi, ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV, bani cu care se puteau cumpara cel putin 385. 665 masti FFP2 pentru spitalele aflate in subordinea institutiei. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: coruptia ucide, afirma Voiculescu.

Vlad Voiculescu: Primaria Bucuresti a platit 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV, bani cu care se puteau cumpara cel putin 385.665 masti FFP2

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu afirma, joi, ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV, bani cu care se puteau cumpara cel putin 385. 665 masti FFP2 pentru spitalele aflate in subordinea institutiei.

Peste 60 de persoane incearca de mai bune de 30 de ore sa stinga un incendiu de vegetatie

Peste 60 de persoane, pompieri si civili, incearca de mai bine de 30 de ore sa stinga un incendiu de.

eMAG pune la vanzare peste 7 milioane de masti pentru clienti

Peste sapte milioane de masti de protectie vor fi disponibile incepand de astazi pe eMAG, clientii pot comanda produsul fara adaos comercial. Mastile sunt disponibile in seturi de 50 de bucati, iar pentru ca interesul este extrem de mare, dar si in scopul prevenirii revanzarii la pret crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

Nicusor Dan: 10 milioane de lei pe luna a cheltuit Firea cu salariile consiliilor de administratie ale companiilor municipale

Companiile municipale infiintate de Gabriela Firea au produs o paguba uriasa bugetului local. Salariile consiliilor de administratie cumuleaza peste 10 milioane de lei pe luna peste 2 milioane de euro), arata Nicusor Dan, candidatul dreptei unite pentru primaria Capitalei.

Altex Romania scoate la vanzare peste 5 milioane de masti de protectie, in plina pandemie de coronavirus

Altex Romania a anuntat ca scoate la vanzare peste cinci milioane de masti de protectie, cu doar 2,99 de lei bucata, fara adaos comercial.

Peste 4 milioane de masti achizitionate din donatii pe platforma Doneaza pentru linia intai au plecat catre cadre medicale, politisti si asistenti sociali

Peste 4 milioane de masti achizitionate in urma donatiilor efectuate de catre oameni si companii pe platforma Doneaza pentru linia intai urmeaza sa ajunga la cadre medicale, politisti, jandarmi, pompieri si asistenti sociali, potrivit unui comunicat.

inca 4 milioane de lei pentru spitalele din Galati. Finantarea vizeaza masuri de limitare a epidemiei de Covid-19

Decizia a fost luata pe 7 aprilie, intr-o sedinta extraordinara a Consiliului Local. Banii vor ajunge la toate spitalele din subordinea municipalitatii. Fonduri suplimentare a primit si Cantina de Ajutor Social.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )