Libnet.ro
UNICEF

01:06

Peste 60 de persoane incearca de mai bune de 30 de ore sa stinga un incendiu de vegetatie

România Liberă România Liberă,
Peste 60 de persoane incearca de mai bune de 30 de ore sa stinga un incendiu de vegetatie

Peste 60 de persoane, pompieri si civili, incearca de mai bine de 30 de ore sa stinga un incendiu de. continuă pe România Liberă

CEC Bank anunta ca persoanele de peste 60 de ani au prioritate la realizarea operatiunilor bancare

Clientii in varsta de peste 60 de ani vor avea prioritate, in intervalul orar 11:00-13:00, la realizarea operatiunilor bancare atat la ghisee, cat si la ATM-uri, in linie cu prevederile Ordonantelor Militare, potrivit unui comunicat al bancii transmis luni AGERPRES.

IGPF: Peste 15.400 de persoane au intrat in tara in ultimele 24 de ore

Aproximativ 15. 400 de persoane au intrat in tara in ultimele 24 de ore, dintre care 10. 100 prin punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, a informat sambata dimineata Politia de Frontiera Romana.

VIDEO Cum faci o masca acasa si care sunt cele mai bune materiale, de la sac de aspirator la tricou

Desi nu-ti ofera protectie 100%, o masca confectionata de tine acasa este, totusi, mai buna decat nicio metoda de protejare. Principalul atu e ca ii poate proteja pe ceilalti de.

Cele mai bune oferte de la eMAG de care sa profiti acum

Daca esti pe punctul de-a face cateva achizitii, nu strica sa arunci o oferta pe ce are eMAG. Are cateva campanii speciale acum. in lista de mai jos am adus acele produse care ti-ar fi.

Presedintele Belarusului recomanda hocheiul, vodka si banya - o sauna traditionala - drept cele mai bune leacuri impotriva coronavirusului

In timp ce mai toate tarile isi inchid granitele si iau masuri extreme in incercarea de stopa raspandirea coronavirusului, unele dintre cele mai represive societati din fosta Uniune Sovietica isi desfasoara activitatea ca de obicei, iar liderii lor prescriu remedii neobisnuite pentru noul virus, relateaza CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )