Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a alocat 2,5 miliarde lei pentru programul Prima casa din 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a alocat 2,5 miliarde lei pentru programul Prima casa din 2015

Programul guvernamental Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte, va continua si in 2015, iar pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor propune un plafon de 2,5 miliarde lei pentru programul Prima Casa

Ministerul Finantelor propune alocarea unui plafon de garantii de stat pentru programul Prima Casa de 2,5 miliarde lei in acest an, concomitent cu realocarea diferentei ramase neutilizate de anul trecut, potrivit unui proiect de hotarare de guvern.

Prima Casa 2015. Guvernul a fixat un plafon de 2,5 miliarde de lei pentru acest an

Plafonul de garantii de stat pentru programul Prima Casa a fost stabilit la 2,5 miliarde lei pentru acest an, procedura fiind decisa in sedinta de astazi a Executivului, prin Hotarare de Guvern.

Guvernul imprumuta de la Trezorerie 1,42 miliarde lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi un nou imprumut ]n valoare de 1,42 miliarde lei de la Trezoreria Statului, din venituri din privatizare, pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management pentru programele operationale sumele necesare achitarii cererilor de rambursare si cererilor de plata depuse de beneficiari.

VIDEO Guvernul a aprobat pentru 2015 un plafon de garantare de 2,5 miliarde lei pentru Prima casa

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Hotarare privind programul Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte si in 2015. Pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei. Potrivit Guvernului, actul normativ prevede posibilitatea utilizarii in anul 2015 a diferentei nealocate din plafonul prevazut pentru anul 2014, precum si sumele neutilizate pana la data de 31 decembrie 2014 din fondurile alocate bancilor din plafonul disponibil pentru 2014.

Guvernul a stabilit la 2,5 miliarde lei plafonul din acest an pentru programul Prima casa

Programul guvernamental Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte, va continua si in 2015, iar pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata astazi.

Guvernul a fixat plafonul de garantii pentru Prima Casa la 2,5 mld. lei pentru 2015

Guvernul a fixat plafonul de garantii pentru programul Prima Casa las 2,5 miliarde lei pentru acest an, concomitent cu realocarea diferentei ramase neutilizate de anul trecut.

Autostrazile fara numar din propunerea Romaniei pentru Programul Infrastructura Mare 2014 -2020: Zeci de autostrazi si drumuri expres cu termene de implementare imediate, dar care costa de 7 ori mai mult decat toti banii europeni alocati pentru domeniul

Proiectul Romaniei pentru Programul Operational Infrastructura Mare POIM) 2014 - 2020, programul sub care se vor derula marile proiecte de infrastructura pe fonduri europene in urmatorii opt ani, a intrat in dezbatere publica, iar Ministerul Fondurilor Europene organizeaza si o conferinta pe aceasta tema in saptamana ce urmeaza. Proiectul de POIM a fost transmis si Comisiei Europene in octombrie anul trecut si vine impreuna cu o lista de proiecte de autostrazi si drumuri expres cu termene de implementare in viitorul foarte apropiat, unele incepand chiar cu 2015, si care vor fi realizate din fondurile europene din perioada 2014 - 2020. Problema e ca cele 21 de proiecte de autostrazi si drumuri expres din lista ajung la o valoare estimata de peste 22 miliarde de euro, in timp ce alocarea financiara pe intreg sectorul rutier abia ajunge la 3,3 miliarde de euro.

Cluj-Napoca are buget de 1,18 miliarde lei, din care va folosi 458 milioane lei pentru investitii

Bugetul general al municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2015 este de 1. 000 lei, pentru investitii bugetul fiind de 458 milioane de lei, suma din care 270 milioane de lei vor fi alocate pentru proiectele europene aflate in derulare, iar 188 milioane de lei vor merge pe proiectele europene viitoare.

Roche plateste 1,03 miliarde dolari pentru o cota din Foundation Medicine

Compania farmaceutica Roche Holding AG din Elvetia a decis sa plateasca 1,03 miliarde dolari pentru o detinere de 56,3% din Foundation Medicine Inc. , tranzactie care subliniaza importanta tot mai mare a diagnosticului genetic in tratamentul si dezvoltarea medicamentelor impotriva cancerului.

Guvernul va aloca temporar 1,4 miliarde de lei autoritatilor de management al fondurilor europene

Guvernul a decis in sedinta de miercuri alocarea temporara a sumei de 1,42 miliarde de lei, provenind din venituri din privatizare, in scopul asigurarii necesarului de finantare al Autoritatilor de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU) si Programul Operational regional POR) aferent lunilor ianuarie si februarie 2015.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )