Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cluj-Napoca are buget de 1,18 miliarde lei, din care va folosi 458 milioane lei pentru investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cluj-Napoca are buget de 1,18 miliarde lei, din care va folosi 458 milioane lei pentru investitii

Bugetul general al municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2015 este de 1. 000 lei, pentru investitii bugetul fiind de 458 milioane de lei, suma din care 270 milioane de lei vor fi alocate pentru proiectele europene aflate in derulare, iar 188 milioane de lei vor merge pe proiectele europene viitoare. continuă pe Ziarul Bursa

World Class deschide al doilea club de fitness in Cluj-Napoca!

Clujenii vor avea de acum un nou loc in care sa se poata relaxa prin sport, intrucat World Class deschide al doilea club de fitness in Cluj Napoca, mai exact in incinta Polus Mall.

50.000 de pensionari calatoresc gratuit la Cluj-Napoca

Pensionarii si persoanele varstnice din Cluj-Napoca vor beneficia si in acest an de facilitati pentru mijloacele de transport in comun. Municipalitatea se asteapta ca numarul celor care vor avea asigurat transportul gratuit va fi aproximativ egal cu cel din 2014 - 50. 00 de persoane.

VIDEO Secretele Egiptului Antic se muta la Cluj-Napoca

Expozitia Secretele Egiptului Antic, organizata sub platforma History Hackers, se muta la parterul cladirii The Office din Cluj-Napoca, in perioada 30 ianuarie - 30 martie, dupa ce, intre 23 octombrie si 30 decembrie 2014, a fost prezentata la Hanul Gabroveni din Bucuresti.

Guvernul imprumuta de la Trezorerie 1,42 miliarde lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi un nou imprumut ]n valoare de 1,42 miliarde lei de la Trezoreria Statului, din venituri din privatizare, pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management pentru programele operationale sumele necesare achitarii cererilor de rambursare si cererilor de plata depuse de beneficiari.

Guvernul a alocat 2,5 miliarde lei pentru programul Prima casa din 2015

Programul guvernamental Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte, va continua si in 2015, iar pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata astazi.

Guvernul a stabilit la 2,5 miliarde lei plafonul din acest an pentru programul Prima casa

Programul guvernamental Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte, va continua si in 2015, iar pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata astazi.

VIDEO Guvernul a aprobat pentru 2015 un plafon de garantare de 2,5 miliarde lei pentru Prima casa

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Hotarare privind programul Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte si in 2015. Pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei. Potrivit Guvernului, actul normativ prevede posibilitatea utilizarii in anul 2015 a diferentei nealocate din plafonul prevazut pentru anul 2014, precum si sumele neutilizate pana la data de 31 decembrie 2014 din fondurile alocate bancilor din plafonul disponibil pentru 2014.

Ministerul Finantelor propune un plafon de 2,5 miliarde lei pentru programul Prima Casa

Ministerul Finantelor propune alocarea unui plafon de garantii de stat pentru programul Prima Casa de 2,5 miliarde lei in acest an, concomitent cu realocarea diferentei ramase neutilizate de anul trecut, potrivit unui proiect de hotarare de guvern.

Statul roman nu a recuperat integral prejudiciul creat de Sorin Apostu, fost primar in Cluj-Napoca, inchis pentru coruptie

Statul roman nu a recuperat integral suma de 545. 717,40 lei de la fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, informeaza HotNews. ro. Fostul primar al muncipiului.

Stat Islamic, buget de DOUA miliarde de dolari sustinut si de o banca: A devenit gruparea terorista cea mai bogata

Liderul religios al Statului Islamic, Abu Saad al Ansari, a anuntat ca gruparea a aprobat pentru 2015, pentru prima data, un buget de doua miliarde de dolari, cu un surplus de 250 de milioane de dolari, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )