Libnet.ro
UNICEF

06:15

Guvernul a alocat 350 milioane de lei pentru alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a alocat 350 milioane de lei pentru alegerile locale

Guvernul a alocat pentru desfasurarea alegerilor locale suma de 350 milioane de lei, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, precizand ca suma este mai mare decat cea atribuita la alegerile precedente intrucat nu se mai utlizeaza fonduri de la bugetele locale, transmite Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

PNL a anuntat candidatii din Satu Mare pentru alegerile locale: Dupa alegeri, in consiliile locale si judetene este posibil sa facem aliante, dar inainte de alegeri in niciun caz

Alina Gorgiu si Vasile Blaga au fost prezenti azi la Satu Mare unde s-au intalnit cu membrii partidului in vederea pregatirii campaniei electorale pentru alegerile locale, dar si pentru a valida candidatii care intra in cursa electorala de la nivel local. Alina Gorgiu a afirmat in cadrul intalnirii ca la nivelul judetului nu se vor face aliante electorale.

PSD semneaza, astazi, protocolul de alianta cu ALDE pentru alegerile locale

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu semneaza, astazi, acordul de colaborare pentru alegerile locale. Pe modelul celui semnat cu UNPR, PSD si UNPR lasa libertarea liderilor locali sa incheie acorduri punctuale la nivel local.

Campanii de tot rasul pentru alegerile locale

Nici nu a inceput campania pentru locale, dar candidatii deja se intrec in sloganuri penibile. Senatorul PSD Gabriel Mutu, candidat la Primaria Sectorului 6, si-a ales initial, scrie Jurnalul National, un slogan.

Oferta PSD pentru alegerile locale din judetul Cluj. Listele cu candidatii pe orase, comune si propunerile pentru Consiliul Judetean

PSD Cluj a anuntat intr-o conferinta de presa numele oamenilor pe care ii va sustine in cursa pentru fotoliile de primar in orasele din judet, in comune, dar si propunerile pentru Consiliul Judetean.

Cati bani aloca Guvernul pentru alegerile locale din 5 iunie

Guvernul a alocat pentru desfasurarea alegerilor locale suma de 350 milioane de lei, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, precizand ca suma este mai mare decat cea atribuita la.

Alegerile locale vor avea loc in 5 iunie

UPDATE 17:00: Alegerile locale vor avea loc in 5 iunie, a decis miercuri Guvernul.

Spitalele din Brasov au nevoie de 40 de milioane de lei pentru aparatura

Managerii unitatilor au solicitat 40 de milioane de lei Ministerului Sanatatii pentru achizitionarea de aparatura. Nu sunt insa sperante foarte mari ca vor primi banii deoarece in anii trecuti Ministerul Sanatatii a refuzat finantarile.

270 milioane lei - profitul net consolidat al UniCredit Bank, in 2015

Profitul net consolidat al UniCredit Bank a fost, anul trecut, de 269,5 milioane de lei 60,6 milioane de euro), comparativ cu 143,8 milioane lei 32,3 milioane euro) - profitul inregistrat in 2014, conform datelor prezentate de banca.

Liberalii si-au desemnat candidatii la alegerile locale. Cine sunt sunt pretendentii principalelor functii din judetul Vaslui

Conducerea Organizatiei Judetene Vaslui a PNL a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost definitivata lista de candidati pentru cele mai importante primarii din judet, precum si cine va fi primul pe lista de consilieri judeteni pentru alegerile din vara, post care-i va conferi automat si functia de presedinte al Consiliului Judetean, in cazul in care PNL va forma o majoritate.

Gorghiu: Vom ataca in instanta Hotararea Guvernului privind alegerile locale. Nu exista democratie in Romania daca nu vom reusi sa impunem doua tururi

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare, ca partidul va ataca saptamana viitoare in contencios administrativ Hotararea Guvernului cu privire la organizarea alegerilor locale, cu scopul de a introduce votul in doua tururi, transmite Agerpres. Citeste si: Atentie! Se deschide o portita pentru revenirea la alegeri locale in doua tururi. Ultima sansaUPDATE Secretarul general PSD, Marian Neacsu, despre intentia PNL de a ataca in contencios HG privind alegerile locale: Un demers inutil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )