Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile locale vor avea loc in 5 iunie

România Liberă România Liberă,
Alegerile locale vor avea loc in 5 iunie

UPDATE 17:00: Alegerile locale vor avea loc in 5 iunie, a decis miercuri Guvernul. continuă pe România Liberă

Guvern: Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie

ACTUALIZARE 16:54 Suciu, despre locale: Lucrurile sunt pe un anumit fagas care nu cred ca se mai poate intoarce Guvernul a adoptat miercuri hotararile privind organizarea alegerilor locale, cu un singur tur de scrutin in cazul primarilor, asa cum prevede legea in vigoare, purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, precizand ca lucrurile sunt pe un anumit fagas care nu cred ca se mai poate intoarce, potrivit unor surse din presa.

Guvern: Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie

Executivul aproba miercuri data si modalitatea de organizare a alegerilor locale. Pana pe 6 aprilie, partidele, aliantele si organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale vor.

HOROSCOP 11 februarie. Varsatorii vor avea parte de schimbari importante

Horoscop zilnic 11 februarie. in viata varsatorilor, vor avea loc schimbari importante, iar racii se bucura de relatia lor.

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc intre 7 si 11 iulie

Garana Jazz Festival va avea loc intre 7 si 11 iulia in Poiana Lupului, Hanul La Rascruce si Biserica Catolica din satul Valiug. Printre primii artisti confirmati la editia din 2016, editie care sarbatoreste doua decenii de festival, se numara FOOD, Nils Petter Molvaer si Louis Sclavis Trio.

PSD semneaza, astazi, protocolul de alianta cu ALDE pentru alegerile locale

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu semneaza, astazi, acordul de colaborare pentru alegerile locale. Pe modelul celui semnat cu UNPR, PSD si UNPR lasa libertarea liderilor locali sa incheie acorduri punctuale la nivel local.

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% conform negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, informeaza vineri constructorul de automobile, citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )