Libnet.ro
UNICEF

08:30

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital pentru ca vrea sa sufle si in iaurt

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital pentru ca vrea sa sufle si in iaurt

Proiectul care modifica Legea pietei de capital a fost din nou amanat de Guvern, premierul Victor Ponta spunand, in sedinta, ca la acest document se va lucra in continuare, deoarece vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital; Ponta: Vreau sa suflam si in iaurt!

Guvernul a amanat din nou aprobarea proiectului care modifica Legea pietei de capital. Premierul Victor Ponta a spus, in sedinta de guvern, ca vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor din proiect, informeaza Mediafax.

Oamenii de afaceri si brokerii, exasperati de Ioana Petrescu

AOAR cere explicatii pentru renuntarea la eliminarea pragului la SIF-uri * Asociatia Brokerilor: MFP promoveaza un proiect de lege care incalca drepturile actionarilor societatilor listate la bursa Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, si-a pus in cap oamenii de afaceri, brokerii si investitorii, dupa ce a schimbat de patru ori proiectul pentru modificarea legii pietei de capital, in mai putin de doua luni de zile, chipurile dupa consultarea riguroasa cu institutiile pietei. Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), Asociatia Brokerilor, Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital AIPC) au transmis comunicate prin care critica prevederi din proiectul Finantelor, desi Ministerul a precizat ca promoveaza noile reglementari printr-un proces amplu de consultare publica si interinstitutionala.

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata pentru a sustine rubla

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou piata valutara pentru sustinerea rublei, aflata in declin masiv din cauza sanctiunilor economice impuse de Uniunea Europeana UE) si SUA. Totusi, aceasta este prima interventie de dupa trecerea la flotarea libera a rublei in luna noiembrie, masura fiind estimata la circa 700 de milioane de dolari.

Urgenta Spitalului Husi, inchisa din nou dupa ce medicul detasat si-a dat si el demisia

Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Husi va fi inchis din nou, dupa ce si-a dat demisia si medicul coordonator detasat de la Vaslui in urma cu mai putin de o luna, atunci cand fostul sef al.

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu ar putea fi operat din nou

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, ar putea fi operat din nou, vineri, daca starea sanatatii lui va permite acest lucru, a anuntat directorul Spitalului de Arsi, citat de Mediafax.

PNL ii cere lui Victor Ponta sa se delimiteze de modificarea legii ANI propusa de ministrul Eugen Nicolicea

Partidul National Liberal ii cere premierului Victor Ponta sa se delimiteze in mod public de proiectul de modificare a legii Agentiei Nationale de Integritate, initiat de mai multi membri ai coalitiei de guvernare, in frunte cu ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea.

Blaga vrea sa puna mana pe PUTERE. Iata PLANUL sau pentru a ajunge din nou la guvernare

Vasile Blaga vrea alegeri anticipate. PNL va depune o motiune de cenzura pentru a darama guvernul Ponta dupa care va respinge urmatoarele doua guverne pentru a ajunge la anticipate. in ciuda instabilitatii.

Dusan Uhrin Jr, din nou in Liga 1 - Va pregati pe FC Brasov

Dusan Uhrin Jr se va intoarce in Liga 1, FC Brasov urmand sa fie a treia echipa din campionatul intern pe care antrenorul ceh o va pregati. In varsta de 47 de ani, Dusan isi va incepe mandatul de pe 10 ianuarie 2015.

Pilotii Lufthansa de pe zboruri de lung curier si marfa vor intra din nou in greva joi

Pilotii Lufthansa de pe zboruri de lung curier si marfa pregatesc o noua greva joi, a 11-a incepand din aprilie, din cauza unui conflict cu privire la indemnizatiile de iesire la pensie, informeaza AFP.

SIF Transilvania si COMCM se contrazic din nou

SIF3 Transilvania a transmis ca nu l-a propus pe Ion Marleanu pentru functia de administrator provizoriu la COMCM Constanta COMCM), asa cum precizasera reprezentantii companiei, intr-un raport din 17 noiembrie.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )