Libnet.ro
UNICEF

01:06

Oamenii de afaceri si brokerii, exasperati de Ioana Petrescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oamenii de afaceri si brokerii, exasperati de Ioana Petrescu

AOAR cere explicatii pentru renuntarea la eliminarea pragului la SIF-uri * Asociatia Brokerilor: MFP promoveaza un proiect de lege care incalca drepturile actionarilor societatilor listate la bursa Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, si-a pus in cap oamenii de afaceri, brokerii si investitorii, dupa ce a schimbat de patru ori proiectul pentru modificarea legii pietei de capital, in mai putin de doua luni de zile, chipurile dupa consultarea riguroasa cu institutiile pietei. Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), Asociatia Brokerilor, Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital AIPC) au transmis comunicate prin care critica prevederi din proiectul Finantelor, desi Ministerul a precizat ca promoveaza noile reglementari printr-un proces amplu de consultare publica si interinstitutionala. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, nu se teme de remaniere: Eu sunt aici sa-mi fac treaba pana la capat

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, a declarat luni ca nu se teme de o posibila remaniere, precizand ca isi va continua mandatul pana la capat. Ioana Petrescu a fost intrebata de jurnalisti daca.

Ioana Petrescu nu se teme ca ar putea fi remaniata

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, a declarat astazi ca nu ii este teama ca ar putea fi remaniata, adaugand ca isi va face treaba pana la capat, inclusiv in ceea ce priveste rectificarea bugetara, scriu surse din presa.

Ministrul Finantelor Ioana Petrescu nu se teme de remaniere

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, a declarat, luni, ca nu se teme de o posibila remaniere si ca isi va face treaba pana la capat, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )