Libnet.ro
UNICEF

12:30

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata pentru a sustine rubla

România Liberă România Liberă,
Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata pentru a sustine rubla

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou piata valutara pentru sustinerea rublei, aflata in declin masiv din cauza sanctiunilor economice impuse de Uniunea Europeana UE) si SUA. Totusi, aceasta este prima interventie de dupa trecerea la flotarea libera a rublei in luna noiembrie, masura fiind estimata la circa 700 de milioane de dolari. continuă pe România Liberă

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata dupa trecerea la flotarea libera a rublei

Banca centrala a Rusiei a intervenit pe piata valutara pentru prima oara dupa trecerea la flotarea libera a rublei in luna noiembrie, cheltuind luni 700 de milioane de dolari pentru sustinerea monedei nationale, relateaza Bloomberg.

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital pentru ca vrea sa sufle si in iaurt

Proiectul care modifica Legea pietei de capital a fost din nou amanat de Guvern, premierul Victor Ponta spunand, in sedinta, ca la acest document se va lucra in continuare, deoarece vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor.

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital; Ponta: Vreau sa suflam si in iaurt!

Guvernul a amanat din nou aprobarea proiectului care modifica Legea pietei de capital. Premierul Victor Ponta a spus, in sedinta de guvern, ca vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor din proiect, informeaza Mediafax.

Urgenta Spitalului Husi, inchisa din nou dupa ce medicul detasat si-a dat si el demisia

Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Husi va fi inchis din nou, dupa ce si-a dat demisia si medicul coordonator detasat de la Vaslui in urma cu mai putin de o luna, atunci cand fostul sef al.

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu ar putea fi operat din nou

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, ar putea fi operat din nou, vineri, daca starea sanatatii lui va permite acest lucru, a anuntat directorul Spitalului de Arsi, citat de Mediafax.

Pentagonul vrea un nou contract pentru pistoalele furnizate armatei Statelor Unite

Dupa treizeci de ani in care au folosit Beretta ca principal pistol al fortelor armate, Pentagonul vrea un contract nou pentru un pistol mai modern. Contractul-gigant ar fi o oportunitate unica pentru fabricantii de.

Elvetia are un nou presedinte pentru anul 2015

Parlamentul Elvetiei a ales un nou presedinte al tarii pentru anul 2015. Acest post va fi ocupat de ministrul Justitiei si Politiei, Simonetta Sommarug foto). Pentru ea au votat 181 din cei 236 de.

Producatorii de carne simt din nou gustul profitului: al treilea an de crestere consecutiva

Producatorii romani de carne au inregistrat pentru al treilea an consecutiv o crestere a afacerilor la nivel de industrie, 2013 aducand pentru prima data si o restabilire a profitabilitatii, arata un studiu al Coface.

Blaga vrea sa puna mana pe PUTERE. Iata PLANUL sau pentru a ajunge din nou la guvernare

Vasile Blaga vrea alegeri anticipate. PNL va depune o motiune de cenzura pentru a darama guvernul Ponta dupa care va respinge urmatoarele doua guverne pentru a ajunge la anticipate. in ciuda instabilitatii.

SIF Transilvania si COMCM se contrazic din nou

SIF3 Transilvania a transmis ca nu l-a propus pe Ion Marleanu pentru functia de administrator provizoriu la COMCM Constanta COMCM), asa cum precizasera reprezentantii companiei, intr-un raport din 17 noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )