Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul contesta la Curtea Constitutionala legea pensiilor speciale pentru alesii locali invocand instituirea unui regim special de privilegii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul contesta la Curtea Constitutionala legea pensiilor speciale pentru alesii locali invocand instituirea unui regim special de privilegii

Guvernul Ciolos a sesizat Curtea Constitutionala in cazul pensiilor suplimentare de pana la 6. 600 de lei ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, informeaza Digi24. Potrivit unui comunicat de presa transmis de Guvern, in sesizare s-a invocat instituirea unui regim special de privilegii pentru anumiti alesi locali, acordarea retroactiva a drepturilor speciale si neasigurararea finantarii pentru indemnizatiile nou create. continuă pe Hotnews

Guvernul contesta la Curtea Constitutionala legea pensiilor speciale pentru alesii locali. Motive: instituirea unui regim special de privilegii, acordarea retroactiva si neasigurararea finantarii

Guvernul Ciolos a sesizat Curtea Constitutionala in cazul pensiilor suplimentare de pana la 6. 600 de lei ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, informeaza Digi24. Potrivit unui comunicat de presa transmis de Guvern, in sesizare s-a invocat instituirea unui regim special de privilegii pentru anumiti alesi locali, acordarea retroactiva a drepturilor speciale si neasigurararea finantarii pentru indemnizatiile nou create.

Guvernul contesta la Curtea Constitutionala legea pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos a sesizat Curtea Constitutionala in cazul pensiilor suplimentare de pana la 6. 600 de lei ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, informeaza Digi24.

Guvernul ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in practica in perioada imediat urmatoare, daca se va ajunge la o concluzie in acest sens. Guvernul analizeaza foarte serios posibilitatea de a solicita Curtii Constitutionale aviz de constitutionalitate pe legea pensiilor speciale pentru alesii locali, au spus sambata, pentru agentia Mediafax, surse oficiale.

Guvernul ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in practica in perioada imediat urmatoare, daca se va ajunge la o concluzie in acest sens, potrivit Mediafax.

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu pensiile speciale ale alesilor locali

Guvernul a sesizat, pe 26 sambata, Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu obiectiuni privind Legea pensiilor speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, informeaza Executivul, intr-un comunicat de presa.

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala Legea privind pensiile speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos a sesizat Curtea Constitutionala in cazul Legii pensiilor speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, motivand ca aceasta lege incalca mai multe articole din Constitutie, potrivit unui comunicat al Executivului remis redactiei. Guvernul Romaniei a formulat, printr-o sesizare adresata Curtii Constitutionale a Romaniei, obiectiuni privind unele aspecte ale Legii referitoare la pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene . Sesizarea are in vedere incalcarea mai multor articole din Constitutie, referitoare la instituirea unui regim special de privilegii pentru anumiti alesi locali, acordarea retroactiva a drepturilor speciale si neasigurararea finantarii pentru indemnizatiile nou create, se arata in comunicat.

Guvernul Ciolos ar putea sesiza CCR in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in.

Guvernul Ciolos ar putea sesiza CCR in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in practica in perioada imediat urmatoare, daca se va ajunge la o concluzie in acest sens.

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu PENSIILE SPECIALE ale alesilor locali

Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu obiectiuni privind Legea pensiilor speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, informeaza Executivul, printr-un comunicat de presa.

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu pensiile speciale

Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu obiectiuni privind Legea pensiilor speciale ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene, informeaza Executivul, printr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )