Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul Orban adopta OUG pentru trecerea la 16 ministere: Ce schimbari vor fi in structura guvernamentala si ce se intampla cu institutiile strategice (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Orban adopta OUG pentru trecerea la 16 ministere: Ce schimbari vor fi in structura guvernamentala si ce se intampla cu institutiile strategice (VIDEO)

Guvernul Orban a adoptat ordonanta de urgenta pentru restructurarea cabinetului, astfel ca Romania va fi administrata oficial de 16 ministere, si nu de 26, cum se intampla in mandatul fostului premier Viorica. continuă pe B1

Prima sedinta a Guvernului Orban are loc miercuri

Guvernul Orban se intruneste, miercuri, in prima sedinta oficiala, potrivit unui anunt al PNL. Executivul ar putea adopta OUG pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o ordonanta de urgenta pentru asigurarea veniturilor pentru mineri, dupa inchiderea minelor.

UPDATE Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului: 240 de voturi pentru - OFICIAL

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului. Pentru cabinetul condus de liderul PNL au votat 240 de senatori si deputati liberali, USR, UDMR, PMP, ALDE, ai minoritatilor si cativa dintre parlamentarii PSD si Pro Romania. in total, au fost 240 de voturi pentru.

Guvernul Orban, la vot in Parlament. Liderul deputatilor PSD a cerut control al cvorumului prin apel nominal

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a cerut luni, in sedinta de plen reunit in care se voteaza Guvernul Orban, sa se faca apel nominal pentru a se constata daca este cvorum. in regulamentul.

Petre Roman prezice ca Guvernul Orban va trece de Parlament

Petre Roman prevede un viitor greu pentru Guvernul Orban, chiar daca ar trece de investire.

Petre Roman lauda ministrii propusi in Guvernul Orban: Catalin Predoiu are experienta si stie unde a gresit cand a fost ministru al Justitiei

Petre Roman, primul premier post-decembrist, a precizat ca o parte dintre ministrii propusi in Guvernul Orban, sunt potriviti sa-si asume responsabilitastile unei guvernari eficiente. Sunt cativa.

Scandal inainte de vot! Ce se intampla, acum, in Parlament, cu guvernul Orban

Momente de cumpana pentru guvernul Orban. Desi nu este de mult timp la putere, clipele grele pentru noul guvern al Romaniei se arata deja. Iata ce se intampla inainte de vot, in Parlament! Ce se intampla acum cu guvernul Orban? Ludovic Orban face primele declaratii despre situatia fara precedent din Parlament. Acesta a declarat faptul .

Guvernul Orban se intruneste in prima sedinta, de la ora 12.00. Organizarea ministerelor, pe ordinea de zi

Guvernul Orban se reuneste, miercuri, de la ora 12. 00, in prima sedinta, pe ordinea zi aflandu-se in primul rand Ordonanta de Urgenta privind organizarea Guvernului si a ministerelor, necesara ca urmare a reducerii numarului de ministere la 16.

Impreviziunea lui Zamfir de la darea in plata a picat la CCR si se intoarce in Parlament. Piperea: Mai ramane ca guvernul Orban sa o abroge prin OUG. Si asa fusese emasculata

Anumite prevederi din proiectul de lege care modifica Darea in plata si care fusese adoptat de Parlament au fost declarate miercuri neconsitutionale de catre Curtea Constitutionala, provocand reactii dure ale initiatorilor sau apropiatilor acestora. Profesorul Gheorghe Piperea a scris imediat dupa publicarea deciziei de neconstitutionalitate: Lupta pentru apararea consumatorilor se suspenda aici. Dupa decizia de azi a maretei CCR, care a luat copy-paste din scrisoarea lobby-istilor bancari tot ce ii trebuia pentru a justifica refuzul legii de modificare a legii DIP, Mai ramane ca guvernul Orban sa o abroge prin OUG, a scris Piperea.

Cine sunt parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si au votat la investirea Guvernului Orban. De asemenea,.

Klaus Iohannis, mesaj transant la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depasit orice imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. O spun foarte deschis ca respir usurat ca avem un nou Guvern care acum chiar este hotarat sa se implice pentru romani,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )