Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul Orban va ataca la CCR proiectul pentru respingerea OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor

B1 B1,
Guvernul Orban va ataca la CCR proiectul pentru respingerea OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, duminica, ca Guvernul va ataca la Curtea Constitutionala legea prin care Parlamentul a respins Ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a. continuă pe B1

Rasturnare de situatie! Ludovic Orban sesizeaza CCR in privinta alocatiilor

Guvernul va ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei legea care modifica Ordonanta de urgenta de crestere etapizata a alocatiilor.

Guvernul Orban baga legea tacerii. Ordinul pus in aplicare incepand din acest moment

Guvernul Orban, ordin pentru punerea in aplicare a legii tacerii. Oficialii se pregatesc sa instaleze Omerta intr-una dintre institutiile de forta folosite in lupta impotriva noului coronavirus. Guvernul Orban si legea tacerii. Ce urmeaza? Potrivit Bugetul. ro, Guvernul Orban va face o mutare neasteptata, pregatind un Ordin prin care va face schimbari majore. Mai exact, Eduardt .

Dancila: Guvernul Orban trebuie demis de urgenta! Toate progresele PSD au fost anulate in 9 luni de guvernare orbanista

Fostul presedinte PSD, Viorica Dancila, spune ca guvernul Orban trebuie demis, astfel ca motiunea de cenzura trebuie votata, dupa ce toate progresele social-democratilor au fost anulate in noua luni de guvernare orbanista.

Orban, despre respingerea OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii: Pregatim argumentele pentru a putea sesiza la CCR

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul pregateste argumentele pentru a sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu respingerea de catre Parlament a ordonantei de urgenta care prevede cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii.

Guvernul Orban dubleaza salariile acestor bugetari in plina pandemie. Cine sunt norocosii care vor primi mai multi bani

Romania a primit de la UE 79,9 miliarde de euro, fonduri care trebuie folosite in principal pentru redresarea economiei. Un proiect de ordonanta de urgenta a Guvernului Orban arata ca, din acesti bani 30,4 miliarde de euro vor merge catre instrumentul de finantare Mecanismul de redresare si rezilienta, structurati sub forma de granturi 13,7 mld euro si sub forma de imprumuturi 16,6 miliarde de euro.

Guvernul Orban condamna 700.000 de elevi de gimnaziu sa stea la scoala 7 ore pe zi. Cu masca pe fata

Nici nu cred ca premierul Orban a stiut ce semneaza. Mai probabil, ministrul Educatiei, Monica Anisie, nu le-a explicat premierului si ministrilor ca prorogarea legii care reduce de la 34 la 25 oresaptamana planul cadru pentru gimnaziu are ca efect prezenta in scoala a unor copii de 10-13 ani cate 7 ore pe zi. Cu masca pe fata. intre reducerea normelor profesorilor si sanatatea copiilor, ministrul a ales normele profesorilor.

EXCLUSIV. Pe cine vrea PSD premier, dupa ce rastoarna guvernul Orban. Olguta Vasilescu: Venim cu un nume puternic, este o persoana apropiata de PSD

Motiunea de cenzura ar puea fi votata pe 7 septembrie, apoi PSD vrea sa inceapa negocierile pentru formarea unui nou guvern.

Ludovic Orban anunta sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenta si starea de alerta

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, astazi, la Arad, premierul Ludovic Orban.

ALDE: De teama sa nu ajunga din nou somer, Orban face orice demers pentru a nu-si pierde functia

Reprezentantii ALDE sustin ca motiunea de cenzura este un drept al Opozitiei, prevazut de Constitutie. Orban nu face decat sa actioneze disperat, pentru ca stie ca nu mai are niciun fel de sustinere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )