Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Orban condamna 700.000 de elevi de gimnaziu sa stea la scoala 7 ore pe zi. Cu masca pe fata

Adevărul Adevărul,
Guvernul Orban condamna 700.000 de elevi de gimnaziu sa stea la scoala 7 ore pe zi. Cu masca pe fata

Nici nu cred ca premierul Orban a stiut ce semneaza. Mai probabil, ministrul Educatiei, Monica Anisie, nu le-a explicat premierului si ministrilor ca prorogarea legii care reduce de la 34 la 25 oresaptamana planul cadru pentru gimnaziu are ca efect prezenta in scoala a unor copii de 10-13 ani cate 7 ore pe zi. Cu masca pe fata. intre reducerea normelor profesorilor si sanatatea copiilor, ministrul a ales normele profesorilor. continuă pe Adevărul

Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa faca bani. Mutarea surpriza

Romanii care nu au realizat stagiul minim de cotizare si care nu primesc pensie de stat vor putea sa-si cumpere sase ani de vechime pana pe 1 septembrie 2021, arata un scenariu de lucru al Guvernului Orban. Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa produca bani. Ce mutare surpriza facen Guvernul Orban incearca sa faca .

Dancila: Guvernul Orban trebuie demis de urgenta! Toate progresele PSD au fost anulate in 9 luni de guvernare orbanista

Fostul presedinte PSD, Viorica Dancila, spune ca guvernul Orban trebuie demis, astfel ca motiunea de cenzura trebuie votata, dupa ce toate progresele social-democratilor au fost anulate in noua luni de guvernare orbanista.

ALDE: Guvernul Orban a diminuat punctul de pensie! Mai usor cu propaganda, baieti!

ALDE - Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor a acuzat Guvernul Orban, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca s-a laudat ca a majorat pensiile cu cea mai mare valoare, insa in realitatea a diminuat punctul de pensie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )