Libnet.ro
UNICEF

10:45

Guvernul pregateste noi restrictii: evenimente private cu cel mult 20 de persoane sau deloc

România Liberă România Liberă,
Guvernul pregateste noi restrictii: evenimente private cu cel mult 20 de persoane sau deloc

Premierul Orban a anuntat, luni, ca va propune noi restrictii in Romania, pentru a tine in loc epide. continuă pe România Liberă

Adio, petreceri si evenimente private. Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce restrictii li se pregatesc romanilor

In urma cresterii alarmante a cazurilor de COVID-19, Ludovic Orban a anuntat cu putin timp in urma noi restrictii ce se vor aplica in viitorul apropiat. Premierul anunta ca va solicita sistarea petrecerilor si evenimentelor provate, acestea fiind o sursa sigura de infectare cu COVID-19. in cel mai bun caz, cetasenii vor avea o varianta .

Noi restrictii in Valcea. Masca va deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din judet. in mai multe localitati se inchid restaurantele si cafenelele la interior, iar nuntile si parastasele vor fi interzise

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Valcea a anuntat, luni, noi restrictii pe plan local pentru a preveni si limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Noi restrictii anti-coronavirus in judetul.

Italia: Noi restrictii anti-coronavirus. Numarul infectarilor creste ingrijorator

Italia va pregati introducerea unor noi restrictii la nivel national, dupa ce numarul infectarilor cu COVID-19 a crescut ingrijorator, a anuntat duminica ministrul italian al sanatatii, Roberto Speranza,.

INCEPAND DE LUNI SI PANA LA FINALUL ANULUI SIF Moldova isi va rascumpara cel mult doua milioane de actiuni

SIF Moldova SIF2) va demara, incepand de luni, prima etapa a programului de rascumparare de actiuni proprii, ce presupune achizitionarea a cel mult doua milioane de titluri SIF2.

Orban anunta noi restrictii pentru romani: Propun sistarea evenimentelor private!

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni dimineata, ca va propune interzicerea evenimentelor private, intrucat organizatorii si participantii la astfel de evenimente sociale nu respecta numarul maxim de persoane prevazut de lege in conditii de pandemie iar evenimentele, in sine, reprezinta o modalitate principala de transmitere a coronavirusului.

Italia pregateste noi restrictii, dar relaxeaza perioada de carantina

Italia se pregateste de o serie noua de restrictii la nivel national, a anuntat ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, in contextul cresterii recente a numarului de cazuri de COVID-19, relateaza Reuters. Acesta a adaugat si ca perioada de carantina va fi redusa de la doua saptamani la zece zile.

Guvernul numeste noi prefecti in Galati si Hunedoara

Guvernul a decis in sedinta de joi numirea de noi prefecti in judetele Galati si Hunedoara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )