Libnet.ro
UNICEF

16:45

Orban anunta noi restrictii pentru romani: Propun sistarea evenimentelor private!

Antena3 Antena3,
Orban anunta noi restrictii pentru romani: Propun sistarea evenimentelor private!

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni dimineata, ca va propune interzicerea evenimentelor private, intrucat organizatorii si participantii la astfel de evenimente sociale nu respecta numarul maxim de persoane prevazut de lege in conditii de pandemie iar evenimentele, in sine, reprezinta o modalitate principala de transmitere a coronavirusului. continuă pe Antena3

Guvernul pregateste noi restrictii: evenimente private cu cel mult 20 de persoane sau deloc

Premierul Orban a anuntat, luni, ca va propune noi restrictii in Romania, pentru a tine in loc epide.

Noi restrictii in Valcea. Masca va deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din judet. in mai multe localitati se inchid restaurantele si cafenelele la interior, iar nuntile si parastasele vor fi interzise

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Valcea a anuntat, luni, noi restrictii pe plan local pentru a preveni si limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Noi restrictii anti-coronavirus in judetul.

Italia: Noi restrictii anti-coronavirus. Numarul infectarilor creste ingrijorator

Italia va pregati introducerea unor noi restrictii la nivel national, dupa ce numarul infectarilor cu COVID-19 a crescut ingrijorator, a anuntat duminica ministrul italian al sanatatii, Roberto Speranza,.

Amenda pentru romani daca fac acest gest simplu. Nimeni nu stia ca este posibil asa ceva

Romania se doreste a fi o tara civilizata, membra a Uniunii Europene. Astfel ca ar trebui sa ne comportam ca atare, fie in spatiile publice, fie in trafic. Ba mai mult, inclsuiv legislatia ar trebui sa fie conforma cu cea a celorlalte state membre. Se pare ca, cel putin dintr-un punct de vedere, incepem sa .

Orban anunta interzicerea evenimentelor private sau limitarea masiva a numarului de participanti, din cauza ratei de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca va propune ca evenimentele private, cum sunt nuntile, fie sa fie sistate, fie sa se revina la limitarea acestora la un maximum de 20 de persoane in Capitala, explicand ca astfel de intalniri reprezinta surse de imbolnavire de coronavirus.

Ministrul Sportului, despre anularea Maratonului Bucuresti: A trebuit sa reactionam rapid si sa luam cele mai bune decizii pentru binele public si pentru binele sportivilor Ce spune despre introducerea unor noi restrictii (VIDEO)

O noua competitie sportiva din Romania se anuleaza din cuaza cresterii numarului cazurilor de coronavirus. Este vorba despre Maratonul Bucuresti, care conta chiar pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )