Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kate Moss, din nou goala pentru revista Vogue Spania (FOTO)

B1 B1,
Kate Moss, din nou goala pentru revista Vogue Spania (FOTO)

Cand vine vorba de modelling, Kate Moss nu este pudica deloc si a dovedit-o inca o data intr-o sedinta foto pentru editia din decembrie a revistei Vogue Spania. Celebrul supermodel nu numai ca apare pe. continuă pe B1

Viata fotomodelului Kate Moss, sursa de inspiratie pentru un scenariu de film

Regizorii de la Hollywood pregatesc un film al carui subiect va fi inspirat din viata modelului britanic Kate Moss. Filmul documentar se afla deja in pregatire la Londra, dar data lansarii nu a fost inca.

Ponta: Dupa alegeri probabil ca o sa facem din nou un tip de coabitare cu Basescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu este tinut pana la alegeri de coabitare, iar dupa scrutin va fi facut, probabil, din nou, un tip de coabitare, el apreciind ca seful.

Ponta, despre cafeaua de la Bruxelles cu seful statului: Basescu vorbeste din nou ca la ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intrebat unde se va intalni cu presedintele Traian Basescu la Bruxelles, ca seful statului vorbeste, din nou, ca la carciuma si ca el nu se intalneste cu presedintele prin carciumi, in general netrecand pe acolo, potrivit Mediafax. Intrebat unde se va intalni cu Traian Basescu la Bruxelles, Ponta a raspuns: Unde, in Grand Place, unde?. Solicitat sa comenteze declaratia sefului statului referitoare, care a spus ca va da o cafea la Bruxelles, Ponta a .

Ciprul ar putea fi retrogradat din nou

Agentia de evaluare financiara Moody's Investors Service a amenintat ca va retrograda din nou Ciprul, in special din cauza prelungirii negocierilor pe care aceasta tara le poarta cu troica creditorilor internationali UE, FMI, BCE) in vederea obtinerii unui pachet de salvare.

NATO a primit o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea unor baterii Patriot la granita cu Siria

NATO a primit miercuri o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea unor sisteme de aparare antiaeriana Patriot la frontiera cu Siria, solicitare ce ilustreaza internationalizarea din ce in ce mai mare a conflictului din Siria, relateaza AFP.

NATO a primit o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea unor baterii Patriot.

NATO a primit miercuri o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea pe teritoriul sau a unor sisteme antiaeriene Patriot, la frontiera cu Siria, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Am primit o cerere din partea Turciei pentru instalarea de rachete Patriot. Aliatii vor discuta aceasta cerere fara intarziere, a declarat secretarul general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen. Instalarea bateriilor de acest tip ar consolida capacitatile de aparare aeriana ale Turciei in scopul .

Ceata perturba din nou traficul aerian pe aeroportul din Cluj-Napoca

Ceata continua sa ingreuneze traficul aerian. Miercuri au fost anuntate intarzieri pentru sase curse interne si externe de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca. Din aceasta cauza, ambasadorul Marii.

Parlamentarii USL amana din nou aplicarea deciziei CCR in cazul lui Mircea Diaconu

In plina campanie electorala parlamentarii nu au timp pentru a pune in aplicare decizia Curtii Constitutionale privind retragerea mandatului de senator lui Mircea Diaconu. Vicepresedintele Senatului Petru Filip PSD) a declarat, miercuri ca nu stie cand va fi pusa in aplicare hotararea avand in vedere faptul ca este campanie electorala. In schimb, vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu catalogheaza decizia CCR drept una suspecta, precizand ca Mircea Diaconu a avut aprobarea Senatului sa detina cele doua functii.

Actorul Serban Ionescu, internat din nou la Spitalul de Urgenta Floreasca, in stare grava

Serban Ionescu este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in sectia de Terapie Intensiva, starea lui fiind grava, au declarat, miercuri, pentru Mediafax, apropiati ai actorului. Serban Ionescu a fost dus marti la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce starea lui s-a agravat, au precizat sursele citate. Reprezentantii spitalului au confirmat internarea lui Serban Ionescu, dar au refuzat sa dea detalii despre starea actorului.

Romania, obligata din nou de CEDO sa despagubeasca un cetatean agresat de politisti. ...

Romania trebuie sa plateasca despagubiri de peste 14. 000 de euro unui barbat din Oradea care a acuzat politistii ca l-au agresat dupa ce l-au ridicat din locuinta lui fara a-i da vreun motiv, potrivit unei decizii CEDO, a treia in ultima luna contra Romaniei pentru agresiuni ale Politiei, potrivit Mediafax. Decizia in acest caz a fost data marti de o camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg. Reclamantul, Gheorghe Ghiurau, nascut in 1963 si rezident in Oradea, a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )