Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul nu renunta la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul nu renunta la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor

Guvernul nu renunta la ordonanta anuntata de ministrul Finantelor, dar aceasta va fi adoptata numai dupa o discutie cu Comitetul Economic si Social, a declarat, joi, premierul Viorica Dancila, la Palatul Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

Viorica Dancila a anuntat in ce conditii va adopta Guvernul OUG pe masurile fiscale

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ordonanta privind masurile fiscale va intra in sedinta de Guvern de joi, daca exista un acord si in Consiliul Economic si Social. Daca vom avea aceasta.

Operatorii de telefonie mobila din Romania fac front comun impotriva masurilor anuntate de ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici

Schimbarile anuntare de Ministrul de Finante in cursul zilei de marti au reverberatii puternice in mai multe domenii din tara, nu numai in cazul bancilor si al Bursei de Valori Bucuresti.

Oamenii de afaceri americani cer retragerea masurilor fiscale anuntate de PSD: au produs haos pe piata de capital

Camera de Comert Americana in Romania AmCham) solicita retragerea imediata a proiectului de Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale anuntate de catre ministrul de Finante in data de 18 decembrie cu intentia de a fi implementate incepand cu 1 ianuarie 2019.

Dragnea, despre ordonanta pentru masurile fiscale: Se va da maine, prevederile raman aceleasi. Nu se va intampla nimic rau cu Pilonul II de Pensii

Liviu Dragnea a vorbit despre ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Liderul PSD a anuntat ca aceasta se va da cel mai probabil maine si ca prevederile vor ramane la fel. Maine se va adopta a.

Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci! Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat marti, la Guvern, ca Executivul va introduce de la 1 ianuarie 2019 o taxa pe lacomiepentru banci. Potrivit proiectului de Ordonanta prezentat.

Francisc Dobos comenteaza masurile economice anuntate de Guvern: Eu ma rog pentru exorcizarea celor care ne arunca n haos

Francisc Dobos, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, comenteaza masurile economice anuntate marti seara de Guvern, care au dus la prabusirea Bursei. Dobos spune ca au dreptate cei care afirma ca Biserica trebuie doar sa se roage, si sa nu se bage, iar el se roaga pentru exorcizarea celor care ne arunca in haos.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, masuri fiscal-bugetare pentru 2019

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a prezentat, la Palatul Victoria,masurile fiscal-bugetare si in domeniul investitiilor publice. Va pot da cateva exemple de ce anume se poate finanta. in.

Ministrul Muncii a confirmat ca OUG de modificare a Codului Fiscal ar putea fi adoptata in sedinta de Guvern de joi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, in Parlament, ca probabil va fi introdusa joi, pe ordinea de zi, Ordonanta ce prevede masurile fiscale anuntate de Eugen Teodorovici, inclusiv taxa pe.

OUG privind noi taxe si impozite. Ministrul Muncii: Probabil va fi introdusa pe ordinea de zi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, in Parlament, ca probabil va fi introdusa joi, pe ordinea de zi, Ordonanta ce prevede masurile fiscale anuntate de Eugen Teodorovici, inclusiv taxa pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )