Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul restituie banii donati pentru Cumintenia Pamantului

Antena3 Antena3,
Guvernul restituie banii donati pentru Cumintenia Pamantului

Sumele de bani colectate in vederea achizitionarii de catre stat, prin Ministerul Culturii, a operei de arta Cumintenia Pamantului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi, se re. continuă pe Antena3

Banii pentru Cumintenia Pamantului se restituie donatorilor

Sumele de bani colectate in vederea achizitionarii de catre stat, prin Ministerul Culturii, a operei de arta Cumintenia Pamantului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi, se restituie integral donatorilor, potrivit unei ordonante de urgenta a Guvernului.

Restituirea donatiilor pentru Cumintenia Pamantului se amana cu inca un an

Campania de strangere de donatii pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului se dovedeste a fi un esec dintr-un capat in altul. Dupa ce guvernul Ciolos nu a reusit sa.

Ordonanta de Urgenta: Banii colectati pentru cumpararea de catre stat a operei Cumintenia Pamantului se restituie donatorilor

Sumele de bani colectate in vederea achizitionarii de catre stat, prin Ministerul Culturii, a operei de arta Cumintenia Pamantului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi, se restituie integral donatorilor, potrivit unei ordonante de urgenta a Guvernului, publicata vineri in Monitorul Oficial.

Guvern: Banii colectati pentru cumpararea de catre stat a operei Cumintenia Pamantului se restituie donatorilor

Sumele de bani colectate in vederea achizitionarii de catre stat, prin Ministerul Culturii, a operei de arta Cumintenia Pamantului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi, se restituie integral donatorilor, potrivit unei ordonante de urgenta a Guvernului, publicata vineri in Monitorul Oficial, scrie Agerpres.

Guvernul mentine statutul fiscal pentru angajatii din IT

Guvernul va adopta, in sedinta de joi, masuri pentru mentinerea veniturilor angajatilor din sectorul IT, a anuntat premierul Mihai Tudose. Astazi vom adopta masuri pentru mentinerea veniturilor an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )