Libnet.ro
UNICEF

05:45

Hackerul Guccifer a fost condamnat la sapte ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Hackerul Guccifer a fost condamnat la sapte ani de inchisoare

Hackerul aradean, Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer sau Micul Fum, devenit celebru dupa ce a spart conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania, printre care si pe cel al directorului SRI, George Maior, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Hackerul Guccifer, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare dupa ce a spart conturile de e-mail ale directorului Serviciul Roman de Informatii SRI) George Maior, ale europarlamentarului Corina Cretu si ale unor vedete.

Sapte ani de inchisoare cu executare pentru hackerul Guccifer, care a spart conturile sefului SIE si al Corinei Cretu

Hackerul Guccifer, cunoscut si sub numele de Micul Fum a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Tribunalul Bucuresti a contopit doua pedepse in cazul lui, pentru ca acesta a spart conturile de.

Hackerul Guccifer, sapte ani de inchisoare cu executare

Hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte ani de inchisoare cu executare. Acesta a fost gasit vinovat de spargerea conturilor de e-mail ale directorului SRI George Maior, ale europarlamentarului Corina Cretu si ale unor vedere.

Hackerul Guccifer, cel care a spart emailul lui George Maior, condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru ca a spart conturile de e-mail ale directorului SRI George.

Hackerul Guccifer, cel care a spart email-ul lui George Maior, condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru ca a spart conturile de e-mail ale directorului SRI George.

Detinutul care a amenintat-o pe judecatoarea Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare

Barbatul care i-a trimis o scrisoare de amenintare judecatoarei Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala, in care o ameninta ca o va trimite dupa Elodia, a fost condamnat definitiv la un an si sase luni de inchisoare. in plus, Curtea de Apel Bucuresti a dispus si confiscarea tubului de lipici al inculpatului.

Dumitru Andresoi a fost condamnat la inchisoare pentru evaziune fiscala

Omul de afaceri Dumitru Andresoi a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara intr-un dosar in care a fost acuzat de evaziune fiscala, in care daunele se ridica la 1,5 milioane de lei.

Cornel Penescu, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat definitiv, de Curtea Suprema, la de trei ani de inchisoare cu suspendare. Acesta a fost gasit vinovat ca l-a platit pe fostul arbitru Ionica Serea sa declare echipa FC Arges castigatoare intr-un meci disputat cu Steaua Bucuresti.

Focuri de arma in Capitala. Politistii au incercat sa prinda un talhar care a fost condamnat la inchisoare

Un tanar de 23 de ani din Capitala a fost prins miercuri de politisti, dupa ce oamenii legii au tras trei focuri de arma in aer. Potrivit unor surse din Politie, acesta primise o condamnare la inchisoare cu executare pentru talharie si a incercat sa se sustraga.

Dan Robert a fost condamnat pentru abuz in serviciu. Fostul viceprimar al Hunedoarei se afla la a treia sentinta

Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat pe Dan Nicolae Robert la patru ani si opt luni de inchisoare. Fostul viceprimar al Hunedoarei, aflat in inchisoare din luna septembrie a anului trecut, se afla la cea de-a treia condamnare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )