Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dan Robert a fost condamnat pentru abuz in serviciu. Fostul viceprimar al Hunedoarei se afla la a treia sentinta

Adevărul Adevărul,
Dan Robert a fost condamnat pentru abuz in serviciu. Fostul viceprimar al Hunedoarei se afla la a treia sentinta

Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat pe Dan Nicolae Robert la patru ani si opt luni de inchisoare. Fostul viceprimar al Hunedoarei, aflat in inchisoare din luna septembrie a anului trecut, se afla la cea de-a treia condamnare. continuă pe Adevărul

Fost director RATB, retinut pentru abuz in serviciu

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost re and tinut, vineri, de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, cauzand un prejudiciu de aproximativ 820. 000 euro 3,5 milioane lei), transmite Directia Nationala Anticoruptie.

Politia a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu impotriva Universitatii Apollonia

Un dosar penal impotriva Universitatii Apollonia din Iasi, a fost deschis de IPJ Iasi, pentru abuz in serviciu, dupa ce un student a depus o plangere in care a reclamat taxe abuzive si folosirea unor materiale didactice expirate, .

DNA: Doi inspectori sefi la Controlul Traficului Rutier, retinuti pentru abuz in serviciu si luare de mita

Doi inspectori sefi la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Seful de la Investigarea Fraudelor IPJ Brasov, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Comisarul-sef Florin Iordache, seful Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Brasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu.

Seful de la Controlul Traficului Rutier Bistrita-Nasaud, Ioan Radu Dohotar, cercetat pentru abuz in serviciu

Inspectorul coordonator al Biroului judetean Bistrita-Nasaud a Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, Ioan Radu Dohotar este cercetat pentru abuz in serviciu in forma continuata cu obtinerea de foloase necuvenite si permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector- and sef teritorial la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier ISCTR), este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu in forma continuata cu ob and tinere de foloase necuvenite, and santaj, luare de mita si alte infractiuni.

Fost director general RATB, retinut pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au decis retinerea pentru 24 de ore a unui fost director RATB, sub acuzatia de infractiune de abuz in serviciu. Viorel Popescu, in calitatea de director general RATBin perioada 10.

Viorel Popescu, fost director al RATB, retinut pentru abuz in serviciu

Viorel Popescu, fost director al RATB, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de abuz in serviciu. El va fi dus in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva, prejudiciul fiind estimat la aproape 820. 000 de euro.

Cluj: Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu, santaj, mita si alte infractiuni

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector sef teritorial la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier, este urmarit penal de DNA pentru mai multe infractiuni, intre care abuz in serviciu in forma continuata cu obtinere de foloase necuvenite, santaj si luare de mita .

Dosarul subventilor agricole: Urmarire in rem pentru abuz in serviciu, luare de mita, spalare de bani

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in rem in dosarul privind acordarea ilegala de subventii agricole, pentru infractiunile de abuz in serviciu, dare si luare de mita, inselaciune, spalare de bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )