Libnet.ro
UNICEF

17:15

Hackerul Guccifer, cel care a spart email-ul lui George Maior, condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare

B1 B1,
Hackerul Guccifer, cel care a spart email-ul lui George Maior, condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru ca a spart conturile de e-mail ale directorului SRI George. continuă pe B1

Hackerul Guccifer, cel care a spart emailul lui George Maior, condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru ca a spart conturile de e-mail ale directorului SRI George.

Sapte ani de inchisoare cu executare pentru hackerul Guccifer, care a spart conturile sefului SIE si al Corinei Cretu

Hackerul Guccifer, cunoscut si sub numele de Micul Fum a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Tribunalul Bucuresti a contopit doua pedepse in cazul lui, pentru ca acesta a spart conturile de.

A murit Karl Schanzer, cel care a fost sursa de inspiratie pentru The Conversation

Doliu in lumea filmului. A murit Karl Schanzer, cel care a stat la baza The Conversation, de Francis Ford Coppola,la 81 de ani.

Hackerul Guccifer a fost condamnat la sapte ani de inchisoare

Hackerul aradean, Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer sau Micul Fum, devenit celebru dupa ce a spart conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania, printre care si pe cel al directorului SRI, George Maior, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare.

Hackerul Guccifer, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare dupa ce a spart conturile de e-mail ale directorului Serviciul Roman de Informatii SRI) George Maior, ale europarlamentarului Corina Cretu si ale unor vedete.

Hackerul Guccifer, sapte ani de inchisoare cu executare

Hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte ani de inchisoare cu executare. Acesta a fost gasit vinovat de spargerea conturilor de e-mail ale directorului SRI George Maior, ale europarlamentarului Corina Cretu si ale unor vedere.

BACALAUREAT 2014. Mesajul transmis de ministrul invatamantului pentru elevii care dau BAC-ul

Examenul de bacalaureat incepe pe 10 iunie cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, care se va desfasura pana pe 12 iunie, potrivit unui ordin al ministrului.

Muncitorul impuscat in ochi de cel care il angajase a MURIT

Teribilismul unui iesean a ucis un om. Acesta l-a impuscat direct in ochi pe barbatul care ii zugravea casa, iar scuza a fost halucinanta: abia isi cumparase pusca si o testa. Incidentul a avut loc, marti,.

Un muncitor a fost impuscat in OCHI de cel care il angajase. Scuza lui este halucinanta: abia isi cumparase arma si o testa

Teribilismul unui iesean ar putea lasa un om mutilat pe viata. Acesta l-a impuscat direct in ochi pe barbatul care ii zugravea casa. Iar scuza a fost halucinanta: abia isi cumparase pusca si o testa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )