Libnet.ro
UNICEF

19:30

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA si risca cel putin doi ani de inchisoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA si risca cel putin doi ani de inchisoare

Hackerul roman Guccifer va petrece cel putin doi ani dupa gratii dupa ce a pledat vinovat miercuri dimineata ca a spart conturile de email ale familiei Bush si ale altor personalitati importante si pentru furt de identitate, relateaza Associatred Press. continuă pe Wall-Street Ro

SUA: Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat. Ce pedeapsa ar putea primi

Hackerul roman Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, a pledat vinovat, miercuri, in fata unei curti federale din Statele Unite. El a fost acuzat ca a spart conturile a numeroase personalitati americane, printre care si membri ai familiei Bush, dar si al lui Hillary Clinton. Astfel, el risca sa primeasca pana la sapte ani de inchisoare.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA pentru mai multe acuzatii, incluzand spargerea conturilor de email ale familiei Bush

Hackerul roman Marcel Lazar, cunoscut sub porecla Guccifer, a pledat vinovat in fata unei instante federale din statul Virginia la mai multe capete de acuzare.

Guccifer a ajuns la un acord cu FBI. Hackerul roman va pleda vinovat

Guccifer a ajuns la un acord de colaborare cu FBI si va pleda vinovat in fata tribunalului unde este judecat pentru spargerea corespondentei unor nume grele din fruntea politicii Statelor Unite,.

Hackerul roman supranumit Guccifer a pledat vinovat in fata justitiei din Statele Unite. Ce pedeapsa risca barbatul (VIDEO)

Hackerul roman supranumit Guccifer a aparut in fata justitiei americane. Barbatul inculpat pentru spargerea conturilor de e-mail ale familiilor Bush si Clinton a pledat miercuri vinovat la acuzatiile de.

Guccifer ar pleda vinovat la acuzatiile care i se aduc in SUA. Ce ar putea pati hackerul roman

Marcel Lazar, 44 de ani, din Arad, hackerul roman supranumit Guccifer, inculpat pentru spargerea conturilor mai multor personalitati din SUA, ar urma sa pledeze vinovat la unele dintre acuzatiile care i se aduc de justitia federala din SUA.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )