Libnet.ro
UNICEF

15:30

Haga: 34 de oameni au fost arestati din cauza violentelor de pe strazi care au loc din cauza mortii unui barbat de culoare aflat in custodia politiei

B1 B1,
Haga: 34 de oameni au fost arestati din cauza violentelor de pe strazi care au loc din cauza mortii unui barbat de culoare aflat in custodia politiei

34 de oameni au fost arestati la Haga, dupa a treia noapte la rand cu violente pe strazile orasului, informeaza B1 TV. Oamenii au aruncat cu sticle si pietre catre fortele de ordine, care au raspuns cu gaze. continuă pe B1

Italia: Doi nord-africani care planuiau atentate au fost arestati

Doi nord-africani care planuiau atentate in Italia au fost arestati miercuri, potrivit unor surse citate de agentia ANSA. Aceeasi masura a fost luata si in cazul altor zece persoane care se pregateau sa.

Admitere liceu 2015. Ierarhia elevilor la Evaluarea Nationala n-a fost publicata pe edu.ro, din cauza unor probleme tehnice. Unde gasesti listele

Incepand de astazi, pana marti, elevii au termen sa completeze fisele cu optiunile pentru admiterea la liceu, insa Ministerul Educatiei nu a publicat inca ierarhia mediilor de admitere pe edu. ro, din cauza unor probleme tehnice. Totusi, listele pot fi gasite pe site-urile inspectoratelor scolare din fiecare judet si din municipiul Bucuresti.

Baia Mare: Trei barbati au fost raniti dupa ce schela pe care se aflau s-a rasturnat din cauza vantului puternic (VIDEO)

Accident grav de munca la Baia Mare, trei barbati au fost raniti, dintre care unul este in stare grava, dupa ce schela pe care lucrau la inaltime s-a rasturnat din cauza vantului puternic, informeaza B1 TV.

ANALIZA Cum a ramas RADET cu o gaura de circa 227 milioane lei din cauza populismului primarului Sorin Oprescu si al consilierilor generali

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET), care distribuie bucurestenilor apa calda si caldura, a ramas cu o gaura de circa 227 milioane lei din cauza faptului ca din 2011 pana in 2015 pretul energiei termice a crescut cu circa 23% majorare aprobata de Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentru ELCEN - producatorul de energie termica), insa aceasta majorare nu a fost aprobata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, deci nu a putut fi aplicata la populatie sau subventionata.

Simona Halep, ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste?

Simona Halep ar avea ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste, daca e sa judecam dupa rezultatele slabe pe care le-a obtinut la recentele meciuri de la Wimbledon.

Turistii evita Grecia, rezervarile scad puternic din cauza crizei

Rezervarile turistice din Grecia sunt in scadere puternica, din cauza referendumului, a deciziei autoritatilor de a opri activitatea bancilor si a ratarii platii datoriei de 1,54 miliarde de euro catre FMI, avertizeaza profesionisti din industria elena.

Mexicul nu va mai participa la Miss Universe din cauza lui Donald Trump

Mexicul refuza sa mai participe la concursul de frumusete Miss Universe 2015 din cauza remarcilor lui Donald Trump la adresa mexicanilor. Lupita Jones, Miss Universe 1991, este cea care se ocupa de organizarea si.

Fost procuror din Caracal nu poate explica circa 360.000 de lei

Un fost procuror din Parchetul de pe langa judecatoria Caracal, Iacob Niculaita, nu poate justifica diferenta de 358. 028 intre averea dobandita si veniturile realizate, intre 2003 si 2012, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Tunisia. Au fost arestati alti 12 suspecti in atacul terorist de pe plaja

Autoritatile tunisiene au arestat 12 persoane banuite ca ar avea legatura cu atacul terorist de pe plaja din Sousse, in urma caruia si-au pierdut viata 38 de persoane. Alte doua persoane suspecte sunt cautate.

CIRC in Parlament la numirea lui Ungureanu. Am stat alaturi de Victor Ponta si NU MI-A FOST USOR

Kelemen Hunor a declarat ca a stat alaturi de Ponta dar nu i-a fost usor din cauza unor colegi ai deputatului Marian Neacsu, declaratia sa fiind o replica la afirmatia liderului deputatilor PSD, care a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )