Libnet.ro
UNICEF

07:15

Halep o intalneste pe Sevastova in sferturi la Stuttgart vineri seara, dupa ora 21.00

B1 B1,
Halep o intalneste pe Sevastova in sferturi la Stuttgart vineri seara, dupa ora 21.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe letona Anastasija Sevastova, numarul 26 WTA, vineri seara, dupa ora 21. 00, in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart,. continuă pe B1

Halep, calificare in sferturi la Stuttgart. O poate reintalni pe Konta

La nici o saptamana de la infrangerea pe care i-a administrat-o in cadrul intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, Simona Halep si Johanna Konta s-ar putea duela din nou la turneul WTA de la Stuttgart. Conditia este ca britanica sa o invinga, joi, pe Anastasia Sevastova din Letonia.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

Halep, calificare in sferturi la Stuttgart. O va reintalni pe Konta

La nici o saptamana de la infrangerea pe care i-a administrat-o in cadrul intalnirii de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, Simona Halep si Johanna Konta se vor duela din nou la turneul WTA de la Stuttgart.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )