Libnet.ro
UNICEF

15:15

Halep pleaca acasa cu buzunarele pline: Cati bani a castigat la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Halep pleaca acasa cu buzunarele pline: Cati bani a castigat la Australian Open

Simona a parasit primul Grand Slam al anului in sferturi, mult prea devreme pentru o jucatoare care avusese o semifinala, anul trecut, si o finala, in 2018. Totusi, constanteanca are si motive de satisfactie. continuă pe Adevărul

Simona Halep pleaca acasa cu peste 400.000 de dolari dupa Australian Open 2021. La cat a ajuns averea sportivei

Simona Halep a fost eliminata de la Australian Open, marti, in faza sferturilor de finala, dupa ce a pierdut partida cu Serena Williams 11 WTA, 39 de ani), 6-3 6-3. Chiar si asa, a doua tenismena a lumii se.

Cati bani castiga un postas in Romania. Cum ajungi sa te angajezi la Posta Romana

Sa fii postas in Romania nu este deloc simplu. Posta Romana are in prezent un numar de 25. 000 de angajati. Dintre acestia 11. 400 sunt postasi, iar restul sunt angajatii ghiseului de la Posta Romana. Putini dintre noi stiu cati bani castiga un postas in Romania si cum poti sa te angajezi la posta. Cati bani .

Cati bani castiga o asistenta medicala in Romania. Salariul pe care il incaseaza in fiecare luna

Cati bani castiga o asistenta medicala in Romania, in fiecare luna. Se stie ca salariile tuturor cadrelor medicale s-au majorat acum doi ani, dupa ce Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea 1532017, acolo unde sunt specificate remuneratiile lor. Iata, asadar, care sunt sumele! Cati bani castiga o asistenta medicala in Romania De mentionat este .

Victor Slav ajunge la tribunal! Cati bani poate sa ceara statului roman: este incredibil

Victor Slav a dat in judecata statul roman. Vedeta cere o suma fabuloasa drept daune morale si materiale, dupa ce ar fi fost acuzat din greseala ca a consumat substante interzise. Victor Slav cere o suma fabuloasa de la stat in urma cu un an de zile, Victor Slav a fost acuzat din greseala, ca .

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturile de finala de la Australian Open 2021. Ce s-a intamplat la finalul partidei

Meciul Simona Halep Serena Williams de la Australian Open a fost foarte intens. Halep a fost eliminata de catre Williams din sferturile de finala, in doua seturi. Serena Williams si-a luat revansa dupa finala de la Wimbledon din 2019. Emotii mari pentru fanii tenismenei romance. Cati bani va lua castigatoarea. Ce s-a intamplat la .

Inculpatii din dosarul spagilor de la Permise pleaca acasa

Magistratii Tribunalului Suceava au respins cererea procurorilor DNA de prelungire a mandatelor de arestare a inculpatilor care ar fi facilitat fraudarea examenelor pentru obtinerea permiselor de conducere in schimbul unor sume de bani.

Slovacii vor decide cati bani primesc cultele de la stat

Slovacia a demarat marti inscrierile la un recensamant national, numarul de persoane care isi confirma apartenenta la un cult religios urmand sa hotarasca cat de multi bani vor primi bisericile de la stat, relateaza Euractiv.

Cati bani vrea Guvernul sa dea partidelor in 2021. Diminuarea bugetului, mimata de actuala coalitie

Cabinetul Citu vrea sa dea partidelor parlamentare anul acesta mai putini bani decat in 2020, insa suma propusa arata ca guvernantii inca nu sunt dispusi sa stranga cureaua pana acolo unde le permite legea, ci au ales o diminuare simbolica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )