Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep pleaca acasa cu peste 400.000 de dolari dupa Australian Open 2021. La cat a ajuns averea sportivei

B1 B1,
Simona Halep pleaca acasa cu peste 400.000 de dolari dupa Australian Open 2021. La cat a ajuns averea sportivei

Simona Halep a fost eliminata de la Australian Open, marti, in faza sferturilor de finala, dupa ce a pierdut partida cu Serena Williams 11 WTA, 39 de ani), 6-3 6-3. Chiar si asa, a doua tenismena a lumii se. continuă pe B1

Halep pleaca acasa cu buzunarele pline: Cati bani a castigat la Australian Open

Simona a parasit primul Grand Slam al anului in sferturi, mult prea devreme pentru o jucatoare care avusese o semifinala, anul trecut, si o finala, in 2018. Totusi, constanteanca are si motive de satisfactie.

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Serena Williams la Australian Open: Am facut un joc bun, nu sunt asa dezamagita. Trebuie sa revin intr-o forma buna din punct de vedere mental

Simona Halep locul 2 WTA) a sustinut, dupa meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open, ca a facut un joc bun si nu este asa dezamagita ca a pierdut. Disputa s-a terminat cu 6-3, 6-3 pentru.

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA - Cine o poate devansa

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial dupa ce a ratat calificarea in semifinalele Australian Open. Sportiva noastra a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 6-3.

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

Dan Negru, reactie uluitoare despre Simona. Halep e o intamplare!

Dan Negru a avut o reactie uluitoare in ceea ce o priveste pe Simona Halep. Ce a spus prezentatorul TV despre tenismena, dupa ce aceasta a fost eliminata de Serena Williams? Dan Negru, reactie la adresa Simonei Halep Dupa eliminarea Simonei Halep de Serena Williams, de la Australian Open 2021, Dan Negru a reactionat pe .

Serena Williams, fara pic de jena. Ce i-a spus unei jurnaliste, dupa ce a invins-o pe Simona Halep

Serena Williams, declaratii controversate in cadrul unei conferinte sustinute dupa castigul in meciul contra Halep. Ce i-a spus unei jurnaliste? Fanii sportivei nu inteleg afirmatiile facute de aceasta. Serena Williams a ridiculizat o jurnalista. Ce a spus sportiva dupa meciul cu Simona Halep? Serena Williams a oferit un raspuns neasteptat in conferinta de presa la .

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Ce plan are Simona Halep pentru Ziua indragostitilor. Din pacate, nu poate sarbatori

Dupa meciul avut vineri dimineata, Simona Halep a spus ce plan are pentru Ziua indragostitilor, in cadrul unei conferinte de presa. Sportiva va juca maine impotriva jucatoarei poloneze, Swaitek, chiar atunci cand ar trebui sa fie alaturi de iubitul ei. Ce va face Simona Halep de Ziua indragostitilor Dupa ce vineri a castigat in fata .

Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face fata Serenei Williams in sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, in doua seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reactie la cald, imediat dupa victoria.

Final de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Serena Williams pur si simplu a fost mai buna!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open de fosta campioana Serena Williams dupa un meci de doua seturi 6-3, 6-3) intins pe o ora si 21 de minute. Halep n-a facut un meci rau, dar Serena a jucat aproape de perfectiune. Dupa un prim set pierdut la diferenta de un break, Halep a avut 2-0 si 3-1 in setul al doilea, cand insa n-a reusit desprinderea si a cedat apoi cinci jocuri la rand, ceea ce nu se intampla prea des.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )