Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halucinant. Cum a devenit Augustin Lazar procuror general

Antena3 Antena3,
Halucinant. Cum a devenit Augustin Lazar procuror general

DNA l-a indepartat din functie pe fostul Procuror General Tiberiu Nitu cu un dosar fabricat. Incredibil, Nitu a primit clasare la doi ani dupa ce a fost nevoit sa isi dea demisia, ca safie inlocuit. continuă pe Antena3

Raluca Pruna face precizari: La momentul propunerii de numire ca procuror general, Augustin Lazar indeplinea toate criteriile formale

Raluca Pruna precizeaza, in calitate de ministru al justitiei care a facut propunerea de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Augustin Lazar a fost REVOCAT din functia de PROCUROR GENERAL. Tudorel Toader: Actele si faptele acestuia sunt de netolerat (VIDEO)

UPDATE:Tudorel Toader a anuntat declansarea procedurii de revocare a procurorul general Augustin Lazar dupa o declaratie de presa de exact o ora. Concluzia generalaeste a necesitatii de.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Tudorel Toader, dezvaluiri-soc din dosarul lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca in dosarul de candidatura depus de Augustin Lazar pentru functia de procuror general al Romaniei nu s-a indicat niciun document care sa dovedeasca.

UPDATE Augustin Lazar:Am obligatia de a vorbi in apararea ordinii de drept

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader. Raportul de evaluarea a procurorului general este raspunsul pe care Executivul intelege sa-l dea Comisiei de la Venetia, a afirmat Augustin Lazar.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Mesajul procurorului general Augustin Lazar pentru cetateni

Procurorul general Augustin Lazar a transmis, miercuri seara, un mesaj pentru cetateni, in care le spune sa aiba incredere in procurori si ii asigura ca ei vor ramane fideli spiritului Constitutiei.

Tudorel Toader sustine ca Iohannis l-a numit ILEGAL pe Augustin Lazar in fruntea Parchetului General pentru ca acesta i-a clasat dosarul (VIDEO)

In prezentarea raportului privind evaluarea procurorului general Augustin Lazar, care s-a incheiat cu revocarea acestuia, Tudorel Toader a sustinut ca acesta a fost, in primul rand, numit ilegal in fruntea.

Tudorel Toader anunta daca il revoca pe Augustin Lazar: Evaluare de 63 de pagini extrem de critica la adresa procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inceput la ora 18 citirea raportului de evaluare a procurorului general Augustin Lazar, evaluarea care cel mai probabil se va incheia cu revocarea acestuia. in stilul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )