Libnet.ro
UNICEF

11:15

Augustin Lazar a fost REVOCAT din functia de PROCUROR GENERAL. Tudorel Toader: Actele si faptele acestuia sunt de netolerat (VIDEO)

B1 B1,
Augustin Lazar a fost REVOCAT din functia de PROCUROR GENERAL. Tudorel Toader: Actele si faptele acestuia sunt de netolerat (VIDEO)

UPDATE:Tudorel Toader a anuntat declansarea procedurii de revocare a procurorul general Augustin Lazar dupa o declaratie de presa de exact o ora. Concluzia generalaeste a necesitatii de. continuă pe B1

Mircea Badea, reactie dupa discursul lui Lazar cu privire la revocarea din functia de procuror general: Cand l-am vazut in lacrimi la sfarsit, dand mesajul lui Stefan cel Mare...

Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa la Parchetul General, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va declansa revocarea acestuia din functia de procuror general, acuzandu-l.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Tudorel Toader, dezvaluiri-soc din dosarul lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca in dosarul de candidatura depus de Augustin Lazar pentru functia de procuror general al Romaniei nu s-a indicat niciun document care sa dovedeasca.

Tudorel Toader a finalizat evaluarea lui Augustin Lazar. Cand va prezenta raportul

Soarta procurorului general, Augustin Lazar, se decide chiar in ziua consultarilor de la Cotroceni. Tudorel Toader va anunta miercuri care sunt concluziile evaluarii lui Lazar, la mai bine de doua luni de.

Raluca Pruna face precizari: La momentul propunerii de numire ca procuror general, Augustin Lazar indeplinea toate criteriile formale

Raluca Pruna precizeaza, in calitate de ministru al justitiei care a facut propunerea de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Halucinant. Cum a devenit Augustin Lazar procuror general

DNA l-a indepartat din functie pe fostul Procuror General Tiberiu Nitu cu un dosar fabricat. Incredibil, Nitu a primit clasare la doi ani dupa ce a fost nevoit sa isi dea demisia, ca safie inlocuit.

Tudorel Toader sustine ca Iohannis l-a numit ILEGAL pe Augustin Lazar in fruntea Parchetului General pentru ca acesta i-a clasat dosarul (VIDEO)

In prezentarea raportului privind evaluarea procurorului general Augustin Lazar, care s-a incheiat cu revocarea acestuia, Tudorel Toader a sustinut ca acesta a fost, in primul rand, numit ilegal in fruntea.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoaca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )