Libnet.ro
UNICEF

00:07

HANDBAL Romania cauta a doua victorie la Campionatul Mondial, cu Australia

Adevărul Adevărul,
HANDBAL Romania cauta a doua victorie la Campionatul Mondial, cu Australia

Echipa nationala de handbal a Romaniei intalneste luni selectionata similara a Australiei 20. 15), in cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Mondial din Serbia. continuă pe Adevărul

HANDBAL Australia - Romania: 13-32 Tricolorele au bifat a doua victorie la Campionatul Mondial din Serbia

Echipa nationala de handbal a Romaniei a bifat luni a doua victorie, dupa ce a invins selectionata similara a Australiei, in cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Mondial din Serbia.

HANDBAL Romania - Tunisia: 27-17. Tricolorele au debutat cu o victorie la Campionatul Mondial

Romania a castigat sambata primul meci din Campionatul Mondial din Serbia, impotriva Tunisiei, pe care a invins-o cu scorul de 27-17.

LIVETEXT Romania - Tunisia. Tricolorele au debutat la Campionatul Mondial de Handbal

Romania disputa sambata primul meci din Campionatul Mondial din Serbia, impotriva Tunisie, partida fiind disponibila incepand cu ora 20. 15 LIVETEXT pe adevarul. ro.

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut a doua victorie la CM din Serbia, 32-13 cu Australia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut, luni, a doua victorie in grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, dupa ce a invins categoric, scor 32-13, echipa Australiei. in primul joc, disputat.

Romania debuteaza in aceasta seara la Campionatul Mondial de Handbal Feminin.

Nationala feminina de handbal a Romaniei debuteaza sambata seara ora 20. 15, in direct la Dolce Sport 1) la Campionatul Mondial, competitie care se desfasoara in Serbia. Romania intalneste in primul meci Tunisia. Partidele din grupa D se disputa la Spens Sports Center din Novi Sad. Din grupa tricolorelor mai fac parte Ungaria, Germania, Cehia, Tunisia si Australia.

MINUT cu MINUT Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Onlinesport. ro a inceputsambata seara de la ora 20:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia a fost partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

LIVE Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Onlinesport. ro incepe sambata seara de la ora 20:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia este partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

Azi LIVE Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin (19:15)

Onlinesport. ro incepe sambata seara de la ora 19:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia este partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

Azi LIVE Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin (20:15)

Onlinesport. ro incepe sambata seara de la ora 20:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia este partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

Romania, antrenament cu public in fata Australiei. Urmeaza testul de foc cu Germania

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins, asa cum era de asteptat de altfel, modesta echipa a Australiei, scor 32-13, in a doua partida de la Campionatul Mondial din Serbia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )