Libnet.ro
UNICEF

19:46

Un handbalist tunisian, exclus pe viata din echipa nationala

Adevărul Adevărul,
Un handbalist tunisian, exclus pe viata din echipa nationala

Handbalistul tunisian Abdelhak Ben Salah a fost exclus pe viata din echipa nationala, dupa ce a parasit stagiul de pregatire dinaintea Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat, vineri, LEquipe. continuă pe Adevărul

Nationala de tineret invinsa de Danemarca

Echipa nationala de tineret sub 21 de ani a pierdut partida sustinuta, marti seara, in deplasare cu Danemarca in preliminariile Campionatului European din 2017.

Reghecampf a vorbit despre transferul lui Man, oferta pentru Gnohere si echipa nationala

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a abordat mai multe subiecte in conferinta de presa pe care a sustinut-o, miercuri, inaintea partidei cu FC Botosani din sferturile de finala ale Cupei Ligii joi, 20:30).

INTERVIU. Psihologul Ligia Moise explica modul in care oricine poate sa-si distruga viata din cauza dependentei de jocuri de noroc. Barbatii tineri din orase mai mici risca cel mai mult

In ultimul an, 15% din romanii cu varsta de peste 18 ani au practicat cel putin o data un joc de noroc. Potrivit psihologilor, unele persoane pot dezvolta un comportament compulsiv in legaturi cu jocurile de noroc. 25% dintre barbatii romani au jucat macar o data jocuri de noroc in ultimul an. Femeile care au incercat jocurile de noroc sunt in procent de 7% din totalul femeilor de peste 18 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )