Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reghecampf a vorbit despre transferul lui Man, oferta pentru Gnohere si echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Reghecampf a vorbit despre transferul lui Man, oferta pentru Gnohere si echipa nationala

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a abordat mai multe subiecte in conferinta de presa pe care a sustinut-o, miercuri, inaintea partidei cu FC Botosani din sferturile de finala ale Cupei Ligii joi, 20:30). continuă pe Online Sport

Bayer si-a majorat oferta pentru achizitia Monsanto

Grupul german Bayer AG si-a imbunatatit, pentru a doua oara, oferta pentru preluarea grupului american Monsanto Co. , cele doua companii deruland discutii avansate pentru crearea celui mai mare furnizor mondial de seminte si pesticide, conform Bloomberg.

Iohannis i-a cerut noului ambasador al Rusiei la Bucuresti sa respecte dreptul international, dupa ce Putin a vorbit despre granitele Romaniei

Klaus Iohannis a primit miercuri o noua serie de ambasadori, printre ei numarandu-se si Valeri Kuzmin, ambasadorul Federatiei Ruse. Seful statului i-a transmis diplomatului rus ca, pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale, Moscova trebuie sa respecte dreptul international. Afirmatia presedintelui vine in contextul in care Vladimir Putin a declarat ca Romania trebuie sa intre pe lista reconsiderarii granitelor de dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Afacerea Cumintenia Pamantului, dezvaluiri incendiare. Care a fost cea mai mare oferta pentru sculptura

Pe masura ce se apropie data limita a strangerii de fonduri pentru Cumintenia pamantului, rumoarea este tot mai mare. Specialisti, jurnalisti, analisti isi pun tot mai multe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )