Libnet.ro
UNICEF

09:15

Hanescu ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa un nou abandon al adversarului sau

Online Sport Online Sport,
Hanescu ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa un nou abandon al adversarului sau

Victor Hanescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, runda ultimilor 32 asa cum apare pe tabloul principal de simplu, dupa ce l-a invins prin abandon pe rusul Dmitry Tursunov. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 3 la Roland Garros, dar da peste o adversara imposibila: Serena Williams!

Sorana Cirstea, locul 30 WTA si cap de serie numarul 26, s-a calificat in turul 3 al turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe sportiva suedeza Johanna Larsson, locul 66 WTA, in 61 de minute de joc.

Victor Hanescu, in turul trei la Roland Garros! inca un adversar s-a retras din calea lui si e la un pas de optimi

Dupa australianul Bernard Tomici, care s-a retras in timpul meciului din turul 1, Victor Hanescu a profitat de un nou abandon pentru a trece in turul trei.

Victor Hanescu s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Victor Hanescu s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce adversarul sau din runda inaugurala, australianul Bernard Tomic, a abandonat la inceputul setului trei. Ha.

Hanescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatorul Victor Hanescu a acces, marti, in turul secund la Roland Garros, turneul de Mare Slem gazduit de capitala Frantei.

Victor Hanescu, in turul trei la Roland Garros: A beneficiat de un abandon al adversarului

Victor Hanescu, locul 57 ATP, a inaintat in turul trei al turneului de la Roland Garros, beneficiind de abandonul adversarului sau, rusul Dimitri Tursunov, locul 60 ATP, informeaza Mediafax. Acesta este cel de.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatorul Victor Hanescu, locul 54 ATP, a beneficiat, marti, de abandonul tenismenului australian Bernard Tomic, locul 61 ATP, calificandu-se astfel in turul doi al turneului de la Roland Garros. Tomic s-a.

Roland Garros, rezultatele zilei (Ferrer si Cilic, in turul trei)

David Ferrer cap de serie numarul patru) s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a dispus, in trei seturi, de Albert Montagnes. Marin Cilic favorit 10) l-a invins pe Nick Kyrgios, din Australia.

Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros. Poate juca impotriva Serenei Williams

Jucatoarea Sorana Cirstea continua cursa in turneul de simplu de la Roland Garros si are toate sansele, daca se respecta calculele hartiei, sa o intalneasca pentru un loc in optimile de finala pe lidera mondiala Serena Williams. Meciul Cirstea-Larsson a fost LIVE TEXT pe Onlinesport. ro .

Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros. Va juca impotriva Serenei Williams

Jucatoarea Sorana Cirstea continua cursa in turneul de simplu de la Roland Garros si o va intalnipentru un loc in optimile de finala pe lidera mondiala Serena Williams. Meciul Cirstea-Larsson a fost LIVE TEXT pe Onlinesport. ro .

Sorana Carstea s-a calificat in turul 3 la Roland Garros si va juca impotriva Serenei Williams

Sorana Carstea, cap de serie numarul 26, s-a calificat in turul 3 la Roland Garros, urmand sa o intalneasca pe Serena Willimas, ocupanta primului loc in ierarhia WTA. in turul 2, Sorna a trecut in doua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )