Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Hanescu, in turul trei la Roland Garros: A beneficiat de un abandon al adversarului

B1 B1,
Victor Hanescu, in turul trei la Roland Garros: A beneficiat de un abandon al adversarului

Victor Hanescu, locul 57 ATP, a inaintat in turul trei al turneului de la Roland Garros, beneficiind de abandonul adversarului sau, rusul Dimitri Tursunov, locul 60 ATP, informeaza Mediafax. Acesta este cel de. continuă pe B1

Victor Hanescu, in turul trei la Roland Garros! inca un adversar s-a retras din calea lui si e la un pas de optimi

Dupa australianul Bernard Tomici, care s-a retras in timpul meciului din turul 1, Victor Hanescu a profitat de un nou abandon pentru a trece in turul trei.

Roland Garros: Victor Hanescu, in turul doi (l-a eliminat pe Bernard Tomic)

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi de la Roland Garros, jucatorul roman invingandu-l pe Bernard Tomic Australia - locul 61 in clasamentul ATP). La scorul de 2-0 la seturi si un break avans pentru Hanescu in al treilea, Tomic a abandonat.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 3 la Roland Garros, dar da peste o adversara imposibila: Serena Williams!

Sorana Cirstea, locul 30 WTA si cap de serie numarul 26, s-a calificat in turul 3 al turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe sportiva suedeza Johanna Larsson, locul 66 WTA, in 61 de minute de joc.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatorul Victor Hanescu, locul 54 ATP, a beneficiat, marti, de abandonul tenismenului australian Bernard Tomic, locul 61 ATP, calificandu-se astfel in turul doi al turneului de la Roland Garros. Tomic s-a.

Hanescu ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa un nou abandon al adversarului sau

Victor Hanescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, runda ultimilor 32 asa cum apare pe tabloul principal de simplu, dupa ce l-a invins prin abandon pe rusul Dmitry Tursunov.

Victor Hanescu s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Victor Hanescu s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce adversarul sau din runda inaugurala, australianul Bernard Tomic, a abandonat la inceputul setului trei. Ha.

Hanescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatorul Victor Hanescu a acces, marti, in turul secund la Roland Garros, turneul de Mare Slem gazduit de capitala Frantei.

Tenis: Sorana Cirstea s-a calificat in turul 3 la Roland Garros si ar putea sa o intalneasca pe Serena Williams

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26, s-a calificat in turul trei al turneului de la Roland Garros, informeaza Mediafax. Cirstea, locul 30 WTA, a invins-o, miercuri, pe suedeza Johanna Larsson cu scorul.

Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros. Poate juca impotriva Serenei Williams

Jucatoarea Sorana Cirstea continua cursa in turneul de simplu de la Roland Garros si are toate sansele, daca se respecta calculele hartiei, sa o intalneasca pentru un loc in optimile de finala pe lidera mondiala Serena Williams. Meciul Cirstea-Larsson a fost LIVE TEXT pe Onlinesport. ro .

Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros. Va juca impotriva Serenei Williams

Jucatoarea Sorana Cirstea continua cursa in turneul de simplu de la Roland Garros si o va intalnipentru un loc in optimile de finala pe lidera mondiala Serena Williams. Meciul Cirstea-Larsson a fost LIVE TEXT pe Onlinesport. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )