Libnet.ro
UNICEF

07:15

E haos pe un important aeroport din Europa. Peste 100 de zboruri au fost anulate. Sfatul dat pasagerilor

Antena3 Antena3,
E haos pe un important aeroport din Europa. Peste 100 de zboruri au fost anulate. Sfatul dat pasagerilor

Cel putin 100 de zboruri au fost anulate sambata pe aeroportul din Bruxelles, din cauza unei greve a angajatilor de la manipulare bagaje, care a inceput joi si va dura pana duminica dimineata, au anuntat. continuă pe Antena3

Romania este parasita. Mai mult de jumatate din locuitorii a peste 100 de localitati au plecat in strainatate

Circa 100 de localitati din Romania au fost parasite masiv de locuitori. Astfel, intre 50-80% din populatia de aici si-a luat bagajele si a plecat spre mai bine, potrivit hotnews. ro. Motivul pentru.

Rusia va tinti tari din Europa care gazduiesc rachete americane

Rusia va fi nevoita sa tinteasca tari din Europa care ar primi eventuale rachete americane cu raza intermediara de actiune, in cazul in care Statele Unite vor sa desfasoare asemenea rachete, a amenintat, ieri, presedintele rus Vladimir Putin, care a acuzat ca instalatiile americane de aparare antiracheta din Romania detin rachete de croaziera cu raza intermediara de actiune doar printr-o simpla actualizare a software-ului pe computer, relateaza The Associated Press.

Rusia va tinti tari din Europa care gazduiesc rachete americane cu raza intermediara de actiune. Romania are asemenea rachete prin actualizarea software-ului

Rusia va fi nevoita sa tinteasca tari din Europa care ar primi eventuale rachete americane cu raza intermediara de actiune, in cazul in care Statele Unite vor sa desfasoare asemenea rachete, a amenintat mi.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Educatia n Estonia. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate din Europa la testele PISA, desi salariile profesorilor sunt mici

Rezultatele elevilor din Estonia sunt cele mai bune din Europa si printre cele mai bune din intreaga lume, conform testelor PISA. Dar care este reteta pentru acest succes? Estonia s-a transformat dintr-o tara ex-sovietica saraca intr-o economie europeana de varf in care saracia nu iti stabileste destinul in educatie. Mai mult de o treime dintre elevii estonieni din medii socioeconomice scazute se numara printre cei mai performanti la testele PISA.

FOTO Spatiu comun de lucru pentru startupuri, ntr-o vila de peste 100 de ani. Ct a costat

Startupurile si liber-profesionistii din Bucuresti pot sa inchirieze posturi de lucru intr-un nou spatiu de coworking, prin care isi pot imparti costurile, deschis in mansarda unei vile de patrimoniu, veche de 125 de ani, au anuntat, miercuri, initiatorii afacerii intr-un comunicat remis Startupcafe. ro.

VIDEO Cea mai buna nghetata din Europa se face la Galati. Woopie ice a cucerit Parisul

Studentii Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor au obtinut marele premiu la Paris, la cea mai importanta competitie a inovatorilor din alimentatie. Cucerit de inghetata inventata in laboratoarele Universitatii Dunarea de Jos, din Galati, juriul alcatuit exclusiv din mari producatori din industrie a trecut tara noasta pe primul loc.

NATO nu va extinde arsenalul nuclear din Europa

Aliatii NATO nu vor amplasa mai multe arme nucleare in Europa ca raspuns la ceea ce Occidentul numeste o incalcare de catre Rusia a unui acord nuclear din care Washingtonul se va retrage, a anuntat Jens Stoltenberg, secretarul general al aliantei, scrie Reuters.

Ancheta jurnalistica dura privind infrastructura din Romania. Peste 30.000 de morti pe sosele si 20 de miliarde de euro cheltuite in zece ani

Radu Tudor a prezentat la emisiunea Punctul de intalnire un material despre situatia catastrofala in ceea ce priveste infrastructura rutiera din Romania. in ancheta jurnalistica facuta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )