Libnet.ro
UNICEF

12:45

Rusia va tinti tari din Europa care gazduiesc rachete americane cu raza intermediara de actiune. Romania are asemenea rachete prin actualizarea software-ului

Antena3 Antena3,
Rusia va tinti tari din Europa care gazduiesc rachete americane cu raza intermediara de actiune. Romania are asemenea rachete prin actualizarea software-ului

Rusia va fi nevoita sa tinteasca tari din Europa care ar primi eventuale rachete americane cu raza intermediara de actiune, in cazul in care Statele Unite vor sa desfasoare asemenea rachete, a amenintat mi. continuă pe Antena3

Amenintarea lui Putin: Rusia va tinti tari din Europa care gazduiesc rachete americane cu raza intermediara de actiune

Rusia va fi nevoita sa tinteasca tari din Europa care ar primi eventuale rachete americane cu raza intermediara de actiune, in cazul in care Statele Unite vor sa desfasoare asemenea rachete, a amenintat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, relateaza The Associated Press.

Educatia n Estonia. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate din Europa la testele PISA, desi salariile profesorilor sunt mici

Rezultatele elevilor din Estonia sunt cele mai bune din Europa si printre cele mai bune din intreaga lume, conform testelor PISA. Dar care este reteta pentru acest succes? Estonia s-a transformat dintr-o tara ex-sovietica saraca intr-o economie europeana de varf in care saracia nu iti stabileste destinul in educatie. Mai mult de o treime dintre elevii estonieni din medii socioeconomice scazute se numara printre cei mai performanti la testele PISA.

Opt universitati de top din Europa, printre care si Universitatea Bucuresti, au creat o Universitate Civica Europeana

Opt universitati de top din Europa au decis sa creeze o Universitate Civica Europeana, Universitatea din Bucuresti urmand sa fie membru al acestui consortiu european. Aceasta retea va reuni in jur de 384. 000 de studenti si 55. 000 de cadre didactice, alaturi de alti membri ai comunitatii academice, arata un comunicat al Universitatii Bucuresti.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Cresteri usoare pe pietele din Europa

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs usor pozitiv ieri, pe fondul redresarii pietei din Italia, generata de faptul ca agentia de rating Moody 's a informat ca nu va retrograda imediat tara la catgoria junk.

Cele mai sigure 100 de banci din lume. Care dintre ele sunt prezente si in Romania

SP Global Ratings a actualizat analiza gradului de risc al celor mai importante institutii bancare din lume, aratand in ce masura acestea ar putea face fata unor schimbari majore in piata creditelor. Bancile din China, care au sustinerea.

NATO nu va extinde arsenalul nuclear din Europa

Aliatii NATO nu vor amplasa mai multe arme nucleare in Europa ca raspuns la ceea ce Occidentul numeste o incalcare de catre Rusia a unui acord nuclear din care Washingtonul se va retrage, a anuntat Jens Stoltenberg, secretarul general al aliantei, scrie Reuters.

VIDEO Cea mai buna nghetata din Europa se face la Galati. Woopie ice a cucerit Parisul

Studentii Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor au obtinut marele premiu la Paris, la cea mai importanta competitie a inovatorilor din alimentatie. Cucerit de inghetata inventata in laboratoarele Universitatii Dunarea de Jos, din Galati, juriul alcatuit exclusiv din mari producatori din industrie a trecut tara noasta pe primul loc.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )