Libnet.ro
UNICEF

12:30

Harta care arata ce se intampla ACUM cu Statul Islamic. Pierderile sunt uriase

Antena3 Antena3,
Harta care arata ce se intampla ACUM cu Statul Islamic. Pierderile sunt uriase

Teroristii de la Statul Islamic au pierdut mai mult de o cincime din teritoriul controlat in Siria si Irak, in ultimele 14 luni, se arata intr-un raport citat de Mirror. Analistii IHS spun ca. continuă pe Antena3

VIDEO Cum arata viata sub Statul Islamic. Doua femei din Siria au surprins imagini inedite in Rakka, fieful jihadistilor

Doua femei din Siria au reusit sa surprinda, cu o camera ascunsa, imagini care redau viata din Rakka, un oras din nordul teritoriului sirian devenit bastionul retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI), relateaza CNN, care citeaza postul suedez Expressen TV.

Despre Eurovision, Statul Islamic si nationalism dacomaniac

Sa ne mire oare rezultatul Selectiei Nationale pentru Eurovision sau sa o luam ca atare intr-o tara in care clasam prea multe cu un asta e!, luandu-le ca atare? intr-o tara in a carui Parlament se incearca impunerea in scoli a creationismului, ca parte din ora de biologie.

Pas inapoi pentru Statul Islamic

Fortele de securitate irakiene i-au alungat pe jihadisti din Ramadi in 2015 si au preluat controlul total asupra orasului luna trecuta. De atunci, ele continua sa securizeze zonele care se afla la est de Ramadi, in scopul de a izola bastionul jihadist Falloujah, situat la numai 50 km de Bagdad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )