Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pas inapoi pentru Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
Pas inapoi pentru Statul Islamic

Fortele de securitate irakiene i-au alungat pe jihadisti din Ramadi in 2015 si au preluat controlul total asupra orasului luna trecuta. De atunci, ele continua sa securizeze zonele care se afla la est de Ramadi, in scopul de a izola bastionul jihadist Falloujah, situat la numai 50 km de Bagdad. continuă pe România Liberă

Noul lider al jihadistilor din Libia: Statul Islamic devine tot mai puternic in teritoriul libian

Statul Islamic SI) devine, cu fiecare zi ce trece, tot mai puternica in Libia, care se transforma in destinatia mujahedinilor si intr-un sanctuar pentru cei oprimati, a declarat un militant de rang inalt al SI, intr-un interviu in care este identificat drept noul lider al ramurii libiene a gruparii jihadiste, relateaza agentia de presa Reuters, citata de Agerpres.

Irakul anunta represalii, dupa ce miercuri Statul Islamic ar fi comis un atac chimic asupra orasului Taza

Premierul irakian Haider al-Abadi a declarat azi ca tara sa va riposta la atacul chimic atribuit gruparii jihadiste Statul Islamic, in apropiere de Kirkuk, in nordul Irakului, si care s-a soldat cu moartea unei fetite de trei ani, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Un membru al retelei teroriste Statul Islamic a tranzitat Romania in drumul spre Siria

Un militant belgian membru al retelei teroriste Statul Islamic a tranzitat Romania in drumul spre Siria, releva documente prezentate de opozitia siriana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )