Libnet.ro
UNICEF

06:15

Harvey Weinstein, testat pozitiv de Coronavirus!

ADPM ADPM,
Harvey Weinstein, testat pozitiv de Coronavirus!

Harvey Weinstein, controversatul producator de la Hollywood condamnat luna trecuta pentru viol si alte agresiuni de natura sexuala, a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus! . continuă pe ADPM

CORONAVIRUS |Producatorul de film Harvey Weinstein, testat pozitiv pentru COVID-19

Harvey Weinstein a fost transferat recent la inchisoarea de maxima securitate Wende Correctional Facility de la inchisoarea New York City Rikers Island, potrivit People. Celebrul producator de film Harvey.

Placido Domingo, testat pozitiv cu coronavirus VIDEO

Cantaretul de opera spaniol Placido Domingo a declarat, duminica, ca a fost infectat cu coronavirus si ca s-a izolat, impreuna cu familia sa. Celebrul artist a indemnat, de asemenea, lumea sa stea in casa.

Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru viol, are coronavirus

Fostul producator de la Hollywood Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru viol si agresiune sexuala, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Mogulul Harvey Weinstein, infectat cu Covid-19 in inchisoare

Fostul producator de film Harvey Weinstein,, condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru agresiune sexuala si viol de gradul trei, a fost infectat cu Covid-19 in inchisoare, potrivit presei locale citate de Variety.

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

CORONAVIRUS |Seful ISU Hunedoara, testat pozitiv cu COVID-19

Viorel Demean, seful ISU Hunedoara, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu primarul Devei, Florin Oancea, care a fost confirmat cu coronavirus pe 14 martie, potrivit Opinia.

Primul detinut testat pozitiv cu coronavirus in Romania

Dintre cele 143 de cazuri noi de coronavirus confirmate luni in Romania, unul este al unui detinut, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

inca un fotbalist de la Juventus, testat pozitiv cu COVID-19

Paulo Dybala, una dintre vedetele echipei Juventus, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Oriana, partenera sa, a fost testata si ea pozitiv. Dybala e al treilea jucator de la Juventus care primeste aceasta veste.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )