Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Baia Mare se lupta pentru grupele Ligii Campionilor. Romancele vor intalni danezele de la Viborg

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare se lupta pentru grupele Ligii Campionilor. Romancele vor intalni danezele de la Viborg

HCM Baia Mare va infrunta Viborg sambata, incepand cu ora 11. 00, intr-o partida contand pentru turneul de calificare in grupele Ligii Campionilor. continuă pe Adevărul

Subiectele Zilei: Cum pregateste un mogul asiatic exploatarea aurului cu cianuri in Baia Mare; Banii pentru maidanezi au fost risipiti. Indolenta lui Oprescu ne costa inca 10 milioane de euro; Reducerea CAS baga o noua zazanie in Coalitie. Nebuloasele di

Primul primar care anunta ca va pune in aplicare legea eutanasierii: Cei 700 de caini din adapost vor fi eutanasiati primii. Autoritatile din Ploiesti. Cetatenie pentru romanii de pretutindeni. Problema acordarii cetateniei romane pe criterii etnice revine in actualitate prin anuntul facut ieri de.

Cum pregateste un mogul asiatic exploatarea aurului cu cianuri in Baia Mare.

In timp ce protestele impotriva exploatarii miniere din Rosia Montana ating apogeul, la cateva sute de kilometri mai la nord, in Baia Mare, un mogul kazah se pregateste sa reia exploatarea cu cianuri a minereului si sterilului aurifer. Aceasta exploatare ar urma sa aiba loc cu ajutorul activelor fostei uzine Aurul din Baia Mare, care a dat faliment dupa accidentul ecologic din anul 2000. Atunci, din cauza ploilor abundente, digul de pamant al unui iaz cu cianuri s-a rupt, iar apa s-a revarsat .

Olanda si Polonia se lupta pentru presedintia Organizatiei Europene a Fermierilor

Reprezentantii Olandei si Poloniei se lupta pentru pozitia de presedinte al Organizatei Europene a Fermierilor - COPA. Alegerile ce vor avea loc saptamana viitoare la Bruxelles ii vor aduce fata in fata pe Wiktor Szmulewicz, presedinte in exercitiu al Camerei Agricole Poloneze si pe Albert Jan Maat din partea Olandei.

Live TEXT Romania - Turcia: 0-1 Turcii deschid scorul. Tricolorii lupta pentru BARAJ.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste in aceasta seara nationala Turciei intr-un meci care poate fi decisiv pentru calificarea tricolorilor la mondialul de fotbal din Brazilia. Cele doua echipe se vor confrunta pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. Live Text Romania - Turcia: 0-1 Burak 22) Arena Nationala, ora 21. 00) Min 31 Goban, pasa Marica, pasa Pintilii, romanul este blocat in careul de 16 metri. Tanase ar fi fost mai bun acolo. Min 30 Pasa neglijenta a lui Goban catre Torje.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )