Libnet.ro
UNICEF

08:45

Heikell, suspendat opt luni de Comisia de Disciplina a FR Rugby

România Liberă România Liberă,
Heikell, suspendat opt luni de Comisia de Disciplina a FR Rugby

Antrenorul echipei RCM UV Timisoara, Grainger Heikell, a fost suspendat, ieri, pentru opt luni de Comisia de Disciplina si Fair- Play a Federatiei Romane de Rugby. continuă pe România Liberă

Carlo Tavecchi, presedintele Federatiei Italiene de Fotbal, suspendat sase luni pentru injuraturi

Carlo Tavecchio, presedintele Federatiei Italiene de Fotbal FIGC), a fost suspendat sase luni din orice functie oficiala pentru evenimentele UEFA, dupa ce a proferat injurii rasiste.

Presedintele FIGC, suspendat sase luni de UEFA

Presedintele Federatiei Italiene de Fotbal FIGC), Carlo Tavecchio, a fost suspendat sase luni din orice functie oficiala pentru evenimentele UEFA, dupa ce a proferat injurii rasiste. Astfel, Tavecchio nu va parti.

Michael Phelps a fost suspendat sase luni de Federatia Americana de Natatie

Federatia Americana de Natatie l-a suspendat sase luni pe Michael Phelps, sportivul cel mai titrat din istoria Jocurilor Olimpice, dupa ce a fost arestat in urma cu 6 zile pentru conducere in stare de ebrietate,.

Vanzarile si cererea de produse industriale au crescut in primele opt luni, dar au scazut in luna august

Comenzile noi din industrie au inregistrat in primele opt luni un avans de 6,1%, stimulat in special de cresterile din industria bunurilor de folosinta indelungata si a bunurilor intermediare, iar cifra de afaceri a urcat cu 8,9%, ajutata de industria prelucratoare si cea extractiva. in luna august, insa, cifrele de afaceri au scazut fata de iulie, arata datele INS.

Antrenorul RCM Timisoara, suspendat dupa ce a declarat ca exista coruptie in rugby-ul romanesc

Antrenorul neo-zeelandez al echipei de rugby RCM UV Timisoara, Grainger Heikell, a fost suspendat opt luni de catre Federatia Romana de Rugby FRR). El ar fi prejudiciat imaginea rugby-ului romanesc dupa ce a declarat ca exista coruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )