Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele FIGC, suspendat sase luni de UEFA

B1 B1,
Presedintele FIGC, suspendat sase luni de UEFA

Presedintele Federatiei Italiene de Fotbal FIGC), Carlo Tavecchio, a fost suspendat sase luni din orice functie oficiala pentru evenimentele UEFA, dupa ce a proferat injurii rasiste. Astfel, Tavecchio nu va parti. continuă pe B1

Carlo Tavecchi, presedintele Federatiei Italiene de Fotbal, suspendat sase luni pentru injuraturi

Carlo Tavecchio, presedintele Federatiei Italiene de Fotbal FIGC), a fost suspendat sase luni din orice functie oficiala pentru evenimentele UEFA, dupa ce a proferat injurii rasiste.

Michael Phelps a fost suspendat sase luni de Federatia Americana de Natatie

Federatia Americana de Natatie l-a suspendat sase luni pe Michael Phelps, sportivul cel mai titrat din istoria Jocurilor Olimpice, dupa ce a fost arestat in urma cu 6 zile pentru conducere in stare de ebrietate,.

Vanzarile de bere au continuat sa scada in primele sase luni. Pierderi la buget de 60 mil. lei

Volumul pietei berii a atins doar 7,3 milioane hl pe primele sase luni ale anului, in scadere cu aproximativ 9% fata de cel inregistrat in aceeasi perioada din 2013, pierderile la bugetul de stat fiind de 60 mil. lei, anunta Asociatia Berarii Romaniei.

Heikell, suspendat opt luni de Comisia de Disciplina a FR Rugby

Antrenorul echipei RCM UV Timisoara, Grainger Heikell, a fost suspendat, ieri, pentru opt luni de Comisia de Disciplina si Fair- Play a Federatiei Romane de Rugby.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )